800 Leaked Online: Autobiography of Muthi Muralitharan is gratis online te downloaden

800 Leaked Online: Autobiography of Muthi Muralitharan is gratis online te downloaden

Slechts een paar uur na de première van de biopic van regisseur Muthaya Muralitharan 800, het lekte online. Deze ontwikkeling ontmoedigde het hele filmteam, omdat het creëren van een biopic precisie en detail vereist. Het heeft de filmmakers teleurgesteld dat hun inspanningen op deze manier lekten.

Het delen van de hele film op illegale online platforms is ethisch niet juist. Niet alleen dit, maar fans van sportfilms die reikhalzend uitkeken naar de kans om een ​​blockbuster op het grote scherm te zien, zijn boos sinds het nieuws bekend werd.

800 lekte online in hoge definitie

Vijay Sethupathi was aanvankelijk de eerste keuze voor de biopic Muthaiah Muralitharan. Hij koos er echter voor zich terug te trekken nadat Muthiah Muralitharan hem had gevraagd “weg te blijven” van het project om mogelijke carrièreproblemen in de toekomst te voorkomen. De hoofdrol van de film wordt gespeeld door Madhur Mittal, bekend als de dakloze miljonair.

De Sri Lankaanse cricketspeler Muttiah Muralitharan sloot zijn Testcarrière af met zijn 800ste wicket op 22 juli 2010, tijdens een testwedstrijd tegen India. Hij wordt veel geprezen om zijn unieke bowlingactie, bekend als doosra. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat een cricketspeler op deze manier zijn arm strekt tijdens het bowlen.

De bal draait dan ongeveer 10 graden weg van de rechtshandige batsman, wat tweemaal de wettelijke limiet is voor langzame bowlers. Als gevolg hiervan achtte de International Cricket Council (ICC) dit illegaal.

Disclaimer: Wij moedigen of ondersteunen piraterij niet aan. Piraterij is een strafbaar feit volgens de Copyright Act 1957. Zoom verzoekt u zich op geen enkele wijze in te laten met piraterij of deze aan te moedigen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *