Aangezien Mike Brown van Warriors in Game 5 zit, is er één beslissing die hij niet zal nemen

Memphis – Mike Brown regisseert de innerlijke Thornton Mellon.

Watermelon is het personage gespeeld door Rodney Dangerfield in de klassieke film Back to School uit 1986.

Bruin was Golden State Warriors De waarnemend coach op woensdagavond tegen de Grizzlies in Game Five van de Western Conference halve finales.

Brown verhuisde maandag naar stoel nr. 1 voor wedstrijd 4 en kreeg 75 minuten voor de wedstrijd het telefoontje dat hij hem zou vervangen Steve Kerr, die positief getest zijn op het coronavirus.

Brown heeft het eerder gedaan en maakte 11 kwalificatiewedstrijden in 2017 toen de hoofdcoach last had van een slopende hoofdpijn. Maar sindsdien is Browns rol als assistent-coach meer en meer gericht op de verdediging.

Natuurlijk kent Brown de aanval van de Warriors, maar niet genoeg om zich op korte termijn op zijn gemak te voelen bij de grote taak. Dus tussen het einde van Game 4 en het begin van Game 5 zat Brown als een student die voor een enorme test stond. Woensdagochtend zei hij meerdere telefoongesprekken met Kerr te hebben gehad en veel video’s te hebben bekeken.

“Het voelt alsof ik terug ben op de Universiteit van San Diego – ik stem op de familie Toreros – ik ben terug op de Universiteit van San Diego om een ​​examen af ​​te leggen.”

More from Madison Garrett
Aliens: Fireteam Elite komt naar seizoen 2 (en Xbox Game Pass)
Buitenaardse wezens: Fireteam Elite Het is een heel goed spel: Niet te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *