Aankomende pc-games op Steam: Horror, Shooters en Adventure

Aankomende pc-games op Steam: Horror, Shooters en Adventure

Op een normale dag brengt Steam ongeveer een dozijn nieuwe games uit, waardoor het moeilijk kan zijn om de nieuwste releases bij te houden. Om je te helpen bij het sorteren van de toestroom van nieuwe games, hebben we een aantal van de populairste aankomende pc-games op Steam verzameld.

vriendelijke buurt:
Deze horrorgame speelt zich af in de achterkamers van een tv-studio die ooit een populaire variétéshow op zaterdagochtend voor kinderen uitzond. De show viel echter uit de gratie en de studio lag stil. Plots keert de show terug met een verwrongen en donkere draai. Als speler moet je de studio binnengaan en de gruwelijke waarheid ontdekken achter de poppen die wreed, slecht en gewelddadig zijn geworden. De game kreeg overweldigend positieve reacties op Steam, waardoor het een must-have is voor fans van horrorgames.

bloedhond:
Hellbound is een boemerang-shooter die een eerbetoon is aan klassieke titels als Doom, Duke Nukem en Quake. Het beschikt over helse omgevingen, snelle actie en intense vuurgevechten. Als je van retro-geïnspireerde shooters houdt, is Bloodhound zeker het proberen waard.

Coreborn: Ultracore Naties:
In dit online overlevingsspel moet je een land heroveren van de invasie van “Sorgoth the Devourer”. De game richt zich op PvE-gevechten, het verzamelen van middelen en het bouwen van je eigen stad. Met een lichte fantasie-esthetiek en gameplay die doet denken aan Breath of the Wild, biedt Coreborn een meeslepende ervaring. Hoewel het momenteel in vroege toegang is, zal er de komende twee jaar meer inhoud worden toegevoegd.

Reïncarnatie van boze geesten:
Deze webgebaseerde kerkercrawler in retrostijl heeft een verbluffende monochrome kunststijl. Spelers besturen een groep van vier personages en navigeren door doolhofkaarten terwijl ze turn-based gevechten aangaan. Met meer dan 20 karaktertypes om uit te kiezen, biedt Demon Lord Reincarnation een traditionele dungeon crawling-ervaring met een unieke visuele esthetiek.

READ  Beste Valheim Seeds | computer spelletjes

Frank en Drake:
In dit verhalende avonturenspel volgen spelers het verhaal van twee kamergenoten, Frank en Drake, die tegenstrijdige schema’s hebben en geen verbale communicatie. Ze worden echter allebei betrokken bij een vreemd complot dat hen dwingt samen te werken. Met vertakkende verhalen, point-and-click-puzzels en een boeiende rotoscope-kunststijl bieden Frank en Drake een unieke en meeslepende game-ervaring.

Aankomende pc-games op Steam bieden een breed scala aan genres, van horror en shooters tot avontuurlijke games. Of je nu een fan bent van hardcore horror, retro-shooters, survival-uitdagingen of verhalende ervaringen, er is voor elk wat wils in de wereld van pc-gaming.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *