Een Pokemon Go-speler deelt een perfect idee om tracks te repareren tijdens een wankele lancering

Een Pokemon Go-speler deelt een perfect idee om tracks te repareren tijdens een wankele lancering

gepubliceerd: 2023-07-24 T20:55:33

bijgewerkt: 2023-07-24 T20:55:47

Een Pokemon Go-speler suggereerde op Reddit de perfecte oplossing voor de weg in de game te midden van een ietwat wankele lancering van de nieuwe functie.

Pokemon Go lanceerde Medio juli 2023 Routes en lanceerde Zygarde op een speciale onderzoeksmissie naast de nieuwe functie.

Verschillende mensen noemden de Knockings-versie “verschrikkelijk slecht”, wat Niantic ertoe aanzette te reageren toen gebruikers hun klachten op sociale media deelden.

Een trainer deelde op Reddit de perfecte oplossing voor diegenen die moeite hebben om hun dichtstbijzijnde route te vinden, en anderen lijken het daarmee eens te zijn.

Artikel gaat verder na aankondiging

De Pokemon Go-speler neemt perfect deel aan wegreparaties

Gepubliceerd in subreddit door sylphdeelde gebruiker Byotan wat Niantic volgens hem zou moeten doen om de tracks te verbeteren.

Ze zeiden: “Wegen moeten zichtbaar zijn bij stations en sportscholen.” Tracks moeten zichtbaar zijn op de buitenwereldkaart, zoals wedstrijden, of op zijn minst toegankelijk zijn vanaf image-discs.Het huidige systeem is niet intuïtief (vooral voor kinderen en oudere spelers).

“Visuele aanwijzingen zijn belangrijk. Stel je voor dat elke POI er hetzelfde uitziet en je een menu moet openen om te controleren welke PokeStop het is en welke sportschool het is. Om de paar meter het aangrenzende tabblad controleren ziet er niet goed uit, het bederft gewoon de onderdompeling.”

Artikel gaat verder na aankondiging

Gebruikers gingen snel naar de reacties op het bericht om hun mening over het voorstel te delen, omdat velen de toegevoegde functies in het spel willen.

Een gebruiker antwoordde: “Er zit zoveel logica in dit bericht dat als een Niantic-medewerker dit zou lezen, hij het helemaal niet zou begrijpen.”

Een andere gebruiker zei: “Dat zou cool zijn. Maar Niantic kan de manieren niet eens uitschakelen.”

Het is helaas niet bekend of Niantic al dan niet een bericht over de buitenwereld zal toevoegen aan beschikbare routes, dus we zullen moeten afwachten wat er in de nabije toekomst verandert.

Artikel gaat verder na aankondiging

Check ondertussen hoeveel kilometer de touringcar in een week heeft afgelegd dankzij zijn baan in het magazijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *