Aankondiging van DirectX 12 Agility: maak het gemakkelijk voor game- en pc-ontwikkelaars

Microsoft heeft het ontwikkelaars zojuist gemakkelijk gemaakt om DX12-functies en -technologieën in hun games op te nemen, zodat spelers ervan kunnen genieten, veel gemakkelijker dan ooit tevoren met de introductie van DirectX 12-behendigheid.

Met DirectX 12 Agility kunnen nieuwe DX12-functies Windows Update overslaan, gamervriendelijk – meestal is er een Windows Update vereist die pc-gamers nodig hebben om nieuwe DirectX-functies te krijgen. Microsoft merkt op dat Variable Rate Shading (VRS) een recente functie was die niet snel kon worden uitgerold vanwege de manier waarop updates via Windows 10 naar pc-gamers worden gepusht.

Maar nu zijn DirectX 12-updates gescheiden van Windows-updates met de nieuwe DirectX 12 Agility-ontwikkelaarstoolkit. Game-ontwikkelaars kunnen de functies die ze gebruiken op SDK-niveau beheren en deze vervolgens naar meerdere pc-spelers tegelijkertijd pushen, in tegenstelling tot een select aantal die mogelijk de nieuwste versie van Windows hebben geïnstalleerd, zoals deze erg nieuwere versie. gezocht Om de nieuwe functies van DX12 te gebruiken.

Nick Bennorden, Vice President Engineering bij Epic Games legde uit:Onze samenwerking met Microsoft aan de DirectX 12 Agility SDK stelt ons in staat om eenvoudig toekomstgerichte Unreal Engine-functies te implementeren, en het nieuwe distributiemodel maakt het snel beschikbaar voor onze ontwikkelaars en gamer-gemeenschappen.“.

Engine engineer bij 343 Industries, Tom Holmes, zei:Met de DirectX 12 Agility SDK in 343 kunnen we erop vertrouwen dat de nieuwste innovatie van het DirectX Team werkt voor bijna al onze pc-spelers.Ondertussen zei Chris Tector, studio software engineer bij Turn 10 Studios:Met de DirectX 12 Agility SDK kunnen we de nieuwste DirectX 12-functies sneller dan ooit implementeren. We zijn erg enthousiast over wat deze verandering betekent voor de toekomst van Forza Tech bij Turn 10 en Playground Games“.

READ  Hier is een voorproefje van de avontuurmodus Dwarf Fortress op Steam
Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *