Download deze gratis mod om 2 nieuwe hersen-puzzelportalen te krijgen

Poort 2 Ik werd deze week 10, wat ons het perfecte excuus gaf om terug te keren naar dit onsterfelijke (en onbetwistbare) puzzelspel. Maar voor degenen die spelniveaus kennen zoals de achterkant van Companion Cubes, moet je de onlangs uitgebrachte gratis versie bekijken, Herladen poortEn de Wat een nieuwe tijdreismechanica toevoegt aan meesterschap. Het bevat 25 “doelniveaus” Poort 2 Veteranen, “Volledige Engelse stemacteurs en ondertitelingsondersteuning voor 11 talen.”

We speelden door Herladen poort De eerste paar levels en het kan ook een compleet vervolg zijn. De openingspuzzels laten je kennismaken met de mechanica van tijdreizen en zouden je terug moeten leiden naar de vrije ruimte voor het oplossen van de puzzels die nodig zijn voor de Portal-spellen, als het een paar jaar geleden is dat je voor het laatst hebt gespeeld.

Kort na de introductie ontvang je het iconische Gate Rifle. Je zult een paar puzzels tegenkomen met vooraf ingestelde time-warps in levels, waarna Gate Pistol de mogelijkheid ontgrendelt om groene poorten af ​​te vuren waarmee je naar eigen goeddunken tussen speeltijdvakken kunt schakelen. Sindsdien zijn de puzzels volledig verbijsterend geworden.

Zoals Herladen poortDe naamloze AI-metgezel legt het vroeg uit, door tijd aan de mix toe te voegen “waardoor je in vier dimensies moet denken” en te denken “niet alleen waar je de poorten moet plaatsen, maar wanneer”. De extra dimensie heeft ook zijn eigen regels. Sommigen van hen zijn duidelijk – het verplaatsen van een object in het heden beïnvloedt zijn positie in de toekomst – terwijl anderen gewend raken, zoals hoe dingen van de toekomst naar het heden worden gebracht, maar niet andersom. Deze nieuwe regels voegen een extra laag van complexiteit toe die zelfs de meest ervaren kan uitdagen Poort 2 Spelers.

De nieuwe groene poorten vervormen je tussen twee tijdvakken

De nieuwe groene poorten vervormen je tussen twee tijdvakken
Een screenshot: Brendan Hess

Ik ging uit mijn korte werktijd met Herladen poort Ik voel me opgewonden om meer te spelen. Nieuwe tijdreizen-mechanica, puzzelontwerp en algemene productiewaarden in de DoD zijn bijna gelijk aan Valve-mechanica, maar Natuurlijk Ontworpen voor portaalexperts.

(Gelukkig hebben de ontwikkelaars een Officiële stapsgewijze instructies Je kunt het gebruiken als je vastloopt.) Dat kan Downloaden Herladen poort Gratis op Steam Als u al een exemplaar van Poort 2. De modus werkt op elke computer die kan worden afgespeeld Poort 2.

[[[Rock Paper Shotgun]

READ  MTA brengt de voordeur terug na 5 maanden gratis bussen
Written By
More from Aubrey Mason

Apple’s enorme iPhone 12-upgrade plotseling bevestigd

De release van Apple’s iPhone 12-serie kan zijn gehuld in mysterie, maar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *