Aankondiging van gratis PlayStation Plus-games in december 2022 voor PS4 en PS5

Aankondiging van gratis PlayStation Plus-games in december 2022 voor PS4 en PS5

Twee enorme sci-fi rollenspellen – remakes massa-effect Legendarische editie en het post-apocalyptische van 2021 Biomutant Beschikbaar in december voor alle PlayStation Plus-abonnees. Doe mee met de lancering op 6 december Goddelijke knock-outeen vechtgame voor meerdere spelers die dezelfde dag op Windows-pc (via Steam) verschijnt.

Goddelijke knock-out Het omschrijft zichzelf als een third-person, 3D-achtige smash, waarbij het doel is om je tegenstanders van het podium te slaan. De lijst met vechters is afkomstig van bekende legendes, waaronder Hercules, King Arthur, Amaterasu en Thor. De primaire speelmodus is een 3v3-gevecht, waarbij de regels en doelen elke ronde kunnen veranderen. Maar Goddelijke knock-out Het beschikt ook over 2v2- en 1on1-gevechten die zware gevechten zijn en gericht zijn op KO.

massa-effect Legendarische editie Het behoeft praktisch geen introductie. De bloemlezing uit 2021 is een geremasterde compilatie van de eerste drie games in de sci-fi RPG-serie en een update van BioWare’s saga voor moderne hardware. Liever hij Inclusief fotomodusvoor spelers die betoverd raken door de uitgestrekte landschappen van de nieuwe beelden van de game. Mass Effect legendarische editie Ook in de EA Play-bibliotheek, voor degenen die zich abonneren (of toegang hebben via Xbox Game Pass Ultimate).

Biomutant Experiment 101 is het ambitieuze debuut van de Zweedse ontwikkelaar Experiment 101. Een “open wereld, post-apocalyptisch kungfu-verhaal” Gelanceerd in mei 2021en vertelt het verhaal van een Een vies, antropomorf knaagdierachtig dier Die de schaal van stammenoorlogen verandert op een planeet die is verwoest door menselijke kolonisatie. Biomutant Het passeerde gemiddelde beoordelingen, maar vergaarde een sterk publiek met zijn eclectische ontwerp.

READ  De Spy x Family vs. Spy crossover-animatie is uitgebracht. Street Fighter 6 voorafgaand aan het samenwerkingsevenement

Alle drie de games zijn vanaf 6 december beschikbaar voor PlayStation Plus Essential-abonnees (en ook Plus- en Premium-abonnees). Essentiële spellen van novemberNieh 2En de Lego harry potter VerzamelingEn de hemelse lichamen – tot die tijd.

Playstation Plus Essential, voorheen PlayStation Plus, wordt verkocht met maandelijkse, driemaandelijkse en jaarlijkse abonnementen voor respectievelijk $ 9,99, $ 24,99 en $ 59,99. Abonnement vereist om online te spelen op PlayStation 4 en PlayStation 5.

Update (6 december): December PlayStation Plus Essentials-games nu beschikbaar in PlayStation Store:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *