SHIELD TV ondersteunt nu consoles van PlayStation 5 en Xbox Series X / S.

Als u een NVIDIA Shield-tv bezit, wordt u vandaag begroet met een geweldige update. NVIDIA introduceert de Shield Experience Upgrade (versie 8.2.2) die ondersteuning biedt voor PlayStation 5 en Xbox Series X / S-consoles, waardoor je meer manieren hebt om op je digitale settopbox te spelen.

“Toen SHIELD TV in 2015 werd gelanceerd, hebben we beloofd deze apparaten te ondersteunen door middel van regelmatige upgrades, inclusief algemene functies en verbeteringen,” NVIDIA zei.

Gelukkig is het heel eenvoudig om controllers van de volgende generatie op SHIELD TV aan te sluiten:

  • DualSense: Houd de PlayStation- en Share / Clip-knop ingedrukt totdat het lampje blauw knippert
  • Xbox Series X / S: Houd de koppelingsknop ingedrukt totdat de Xbox-knop knippert

Eenmaal verbonden, kunnen eigenaren van SHIELD TV consoles gebruiken met GeForce Now, de gamestreamingservice van het bedrijf, en ook met Android-games.

Tenminste, als u zelfs maar de volgende generatie controllers in handen kunt krijgen. Beide consoles zijn nu een paar maanden verkrijgbaar bij Sony en Microsoft, maar ze zijn nog steeds erg moeilijk te vinden. Het is misschien makkelijker om de consoles van PlayStation 5 en Xbox Series X / S afzonderlijk op te sporen, maar compatibiliteit met NVIDIA SHIELD TV lijkt niet voldoende reden om het alleen te kopen.

De update introduceert ook ondersteuning voor Control4-domoticasystemen en een optie in geavanceerde audio-instellingen om meldingen over volumeregeling uit te schakelen. Afgehandeld met NVIDIA SHIELD TV Nog een update afgelopen november Dat introduceerde veel bugfixes en verbeteringen, waaronder verbeterde systeemvolumeniveaus bij het sturen van audio naar een USB DAC- of Bluetooth-headset en een verbeterde optie om de HDCP 1.4-compatibiliteitsmodus af te dwingen (4K-beveiligde inhoud zal niet beschikbaar zijn).

READ  Het onderhoud van Apex Legends brengt de game kort terug naar seizoen 0

NVIDIA zei dat de update van vandaag SHIELD’s 27e is sinds het eerste model werd ge├»ntroduceerd, en beschikbaar is voor alle eigenaren van SHIELD TV. Als u de update niet meteen ziet, zei NVIDIA dat het een paar dagen kan duren voordat deze voor alle gebruikers beschikbaar is.

Written By
More from Aubrey Mason

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *