Aanmeldingsproblemen op pc, PS4 en Xbox One oplossen

Hoewel Madden NFL 21-spelers na de nieuwste update aanmeldingsproblemen hebben ondervonden, heeft EA een methode ontwikkeld om het probleem op te lossen.

Wanneer Madden NFL 21 die eerder in 2020 werd uitgebracht, waren fans aanvankelijk in de armen over hoe de release een grafische update was en niets meer. Ondanks het ontbreken van nieuwe functies die spelers wilden, was de game een topverkoper in augustus en EA heeft patches uitgebracht om de ervaring gestaag te verbeteren. Maar gisteren begon een groot deel van de gemeenschap een nieuw type probleem te ervaren.

Vanaf vrijdagochtend Madden spelers hebben problemen met het aanmelden bij het spel. Dit probleem is ontstaan ​​door de volgende november-patch Titelupdate van oktober die bedoeld was om andere bugs op te lossen en nieuwe functies voor spelers te introduceren. EA gaf echter ook gedetailleerde instructies om dit probleem op te lossen door de game te verwijderen en opnieuw te installeren op de beschikbare platforms.

VERWANT: Madden NFL 21 en FIFA 21 PS5, Xbox Series X releasedata aangekondigd

Pc

Spelers zullen eerst moeten vertrekken Madden NFL 21 en zorg ervoor dat het volledig gesloten is. Daarna moeten ze naar hun bestandsverkenner gaan en zoeken naar Lokale schijf (C 🙂 onder Deze pc. Klik vanaf daar op Program Data, Frostbite, Madden NFL 21, en LCU in die volgorde. Verwijder de LCU-map door er met de rechtermuisknop op te klikken en “Verwijderen” te selecteren, wat de op twee na laatste optie hieronder zou moeten zijn. Start ten slotte de pc opnieuw op en open Madden NFL 21 die het probleem zouden moeten oplossen.

READ  Alles wat we tot nu toe weten over de consoleversie • Eurogamer.net

PS4

Dichtbij Madden NFL 21 door op de PS-toets te drukken, de game op het dashboard te markeren, op de knop Opties te drukken en Applicatie sluiten te selecteren. Eenmaal terug naar de PS4 hoofdmenu, beginnen over Madden NFL 21’s Opties, selecteer Verwijderen en bevestig de actie. Plaats het vervolgens opnieuw en start het Madden NFL 21 disc of ga naar de PlayStation Store en installeer het opnieuw als het online is gekocht. Zodra de game opnieuw is geïnstalleerd en bijgewerkt, start u Madden NFL 21 en het probleem moet worden opgelost.

Xbox One

Xbox One spelers moeten het spel verlaten door op de Xbox-knop te drukken en te markeren Madden NFL 21en vervolgens op de Menu-knop en de optie Afsluiten. De volgende stap is markeren Madden NFL 21 in de spellenlijst voordat u Opties en Spel beheren en add-ons selecteert. Bekijk van daaruit opgeslagen gegevens en gereserveerde ruimte voor een bestand van 4 GB. Open de opties voor dat bestand, klik op Gereserveerde ruimte wissen en bevestig de actie door er nogmaals op te drukken. Start ten slotte de Xbox One opnieuw en spelers zouden zich bij de game moeten kunnen aanmelden zodra deze is gestart.

Hoewel dit inlogprobleem een ​​ander probleem is dat is toegevoegd aan de bucketlist met problemen in Madden NFL 21, EA’s onmiddellijke oplossing en pogingen om het probleem op te lossen, tonen aan dat het bedrijf zich inzet om de game zijn voorgangers in de langlopende serie waardig te maken. Met updates zoals de recente toevoeging van Colin Kaepernick, Kijkt EA nog steeds wat ze wel en niet moeten doen om van toekomstige titels een blijvend succes te maken.

Madden NFL 21 is beschikbaar op pc, PS4 en Xbox One, met PS5- en Xbox Series X-versies zijn ook in ontwikkeling.

MEER: Class Action-rechtszaak aangespannen tegen EA over Ultimate Team Loot Boxes

Bron: Forbes

Spider-Man: Miles Morales met Black Lives Matter Tribute


Over de auteur

Written By
More from Vanessa Hale

Geprijsde NBA 2K21 van de volgende generatie heeft advertenties die niet kunnen worden overgeslagen

Ondanks dat spelers $ 10 meer moeten betalen voor een nieuw exemplaar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *