Abonnees van Xbox Game Pass zullen deze 6 games binnenkort verliezen

Xbox Game Pass- en Xbox Game Pass Ultimate-console- en pc-abonnees verliezen op 31 mei niet één, noch twee, noch drie, noch vier, noch vijf, maar zes games. Van die zes games verlaten er vijf de Xbox One-, Xbox Series S- en Xbox Series X-versies van hun abonnementsservice. Ondertussen zijn drie hiervan pc-games, terwijl drie ook de Cloud-spelers verlaten.

Gelukkig ben je wat niet Kingdom Hearts Dit is allemaal niet veel. In feite meer dan twee Kingdom Hearts The Four Games is een specialistische strategietitel, een ondermaats racegame en twee indietitels voor wat slagkracht, maar beide zijn niet erg nieuw of erg goed.

Hieronder kun je een samenvatting krijgen van elke game die op 31 mei uitkomt en details van de abonnementsversies die ze verlaten.

  • Proforce – Computer
  • Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix – Regeleenheid
  • Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue – Regeleenheid
  • Klootzakken zijn nul Console, cloud en pc
  • Mars overleven Console, cloud en pc
  • Trim de race – console en cloud

Zoals altijd is er geen woord over wanneer en of een van deze spellen terug zal komen. Het is niet onmogelijk om een ​​game te stoppen en later terug te komen, maar het is niet populair. Zolang elke game echter beschikbaar is via Xbox Game Pass, is elke game ook te koop, voor abonnees, met een korting van 20 procent voor het geval je de game na 31 mei wilt spelen of als je de ontwikkelaars erachter wilt ondersteunen het spel. Spel.

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc voor respectievelijk $ 10 en $ 15. Voor meer informatie over de abonnementsservice en alles wat met Xbox te maken heeft, klik hier of bekijk de relevante links hieronder:

READ  Onder ons was de zevende grootste wedstrijd van het kwartaal

Written By
More from Max Mcgee

Xbox Game Pass voegt nieuwe games toe, maar er gaat meer verloren

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben nieuwe games toegevoegd,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *