Grand Theft Auto-fans verdeeld over “uitgelekte” GTA 6-kaart

Grand Theft Auto Fans zijn verdeeld over de recente “lekkage”. GTA 6 een kaart. Fans zijn niet alleen verdeeld over de betrouwbaarheid van het lek, maar ook over de implicaties voor de authenticiteit van het lek. Vooruitgang in deze maand Lek rondjes Binnen de perken Grand Theft Auto De samenleving omdat het onthulde wat een kaart zou moeten zijn GTA 6Of in ieder geval een kaart-prototype. Oppervlakkig gezien leek de gelekte kaart redelijk genoeg om de snuffeltest te doorstaan, maar hij verscheen op een onbekende bron in 4chan. Hoewel het forum enkele van de grootste lekken in de gamegeschiedenis opleverde, produceerde het ook regelmatig, en daarom veroorzaakte het meteen zoveel splitsingen.

Sindsdien heeft een Reddit-gebruiker de kaart gepakt en vergeleken met een formaat GTA 5’s Kaart toont een kaart van vergelijkbare grootte. Dat is natuurlijk een sectie Grand Theft Auto De samenleving is meer. Voor sommigen was dit tot nu toe het meest veelzeggende teken dat de kaart nep was. Anderen zijn ondertussen teleurgesteld over de mogelijkheid GTA 6 Een kaart van vergelijkbare grootte bestaat als een kaart GTA 5.

Momenteel is er geen manier om het lek te valideren of ongeldig te maken. Als het echter om lekken gaat, zijn ze nep om te bewijzen dat ze echt zijn, dus zorg ervoor dat je de kaart met een grote korrel zout neemt. Ondertussen kunt u de bovengenoemde vergelijking hieronder bekijken:

“Ik zou teleurgesteld zijn als het echt was, want het volgt nog steeds dezelfde lay-out als de kaart Vijfde En ik vond het niet leuk dat er maar één stad was voor het hele eiland: “Dat is wat een sceptische opmerking luidt.” Ik bedoel, het is niet slecht, maar dat is letterlijk de grootte van de kaart die werd geminimaliseerd en gebouwd voor machines van 2005, we kunnen het veel beter doen! “

READ  Acht nieuwe games voor Stadia deze week

“ Ik vind dat prima, zolang het maar heel gedetailleerd is en er nog veel meer te doen is Vijfde, ” Leest de laatste belangrijke opmerking. ‘Bovendien hebben we sowieso nog andere eilanden.’

Zoals de tweede opmerking aangeeft, op basis van eerdere lekken en geruchten – sommige zijn direct gerelateerd aan dit nieuwe lek – zullen er verschillende eilanden in het spel zijn, dus dit is misschien niet erg indicatief voor de werkelijke grootte van het spel, maar nogmaals dit veronderstelt ook dat dit niet alleen onzin is.

Natuurlijk zou Rockstar Games het lek kunnen verpletteren, evenals de speculatie en splitsing die het veroorzaakt, met een opmerking, maar we verwachten niet dat dat zal gebeuren. Als dat gebeurt, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt.

Written By
More from Aubrey Mason

Little Nightmares 2 heeft meer dan een miljoen exemplaren verkocht

Een maand na de release, het enge puzzelspel gemaakt door Tarsier Studios...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *