Activision Blizz Exec heeft ons het meeste te laten zien

Activision Blizz Exec heeft ons het meeste te laten zien

schermafbeelding: HBO/Kotaku

De laatste van ons Het inspireerde veel dingen toen het voor het eerst werd uitgebracht in 2013. De HBO TV-aanpassing was niet anders. Als een enorme EpiPen van stimulans voor een economie die aantrekt Midden in de winter heeft het zowel overdreven lof als regelrechte afwijzing en alles daartussenin uitgelokt. Maar wat misschien wel de slechtste aanwinst van allemaal is, is vandaag niet eens geboren.

Hé FTC – Heb je de aflevering van gisteravond van De laatste van ons? Het was ongelooflijk”, twitterde Lulu Cheng Meservy, Executive Vice President of Corporate Affairs en Director of Communications van Activision Blizzard. Plicht uitgeverij Onlangs gecontracteerde seriële poster Het was een lastig draadje over hoe het moet De laatste van ons-tv Uit het bod bleek dat Microsoft het bedrijf voor 69 miljard dollar zou mogen overnemen.

Voor wie onder een steen leeft en het nog niet weet: De laatste van ons Het is een aangrijpend verhaal over liefde, verlies en verlossing in een wereld die op de knieën is gebracht pandemie. deze week Bijzonder intieme en emotionele aflevering Zorgde voor veel huilen. Hij spoorde Meservy aan om te posten dat de grootste overname in de technische geschiedenis geen aanleiding gaf tot rode vlaggen.

Microsoft en Activision Blizzard zijn in het offensief sinds de Federal Trade Commission een antitrustzaak tegen hen heeft aangespannen, blijkbaar met de bedoeling om nog een paar concessies te doen voordat de deal uiteindelijk doorgaat. Het is een veelzijdige, multidirectionele campagne waar Microsoft het vaak over heeft gehad Hoeveel zuigt het? Vergeleken met Sony, zowel qua spellen maken En nu wat betreft het maken van tv-programma’s. Dat was zeker het gevoel dat Phil Spencer, CEO van Microsoft Gaming, vorige week overbracht Wanneer gevraagd om te vergelijken De laatste van ons PBS naar Hallo Tv programma.

“Sony’s talent and IP across gaming, TV, movies, and music are formidable and truly impressive,” Meservey Tweet Vandaag. “Geen wonder dat hun aanhoudende dominantie als marktleider voor consoles. Op het gebied van gaming is Sony ‘de eerste van ons’ – en het zou goed komen zonder de bescherming van de FTC.”

Laat Cordyceps me nu meenemen.

READ  De Near Share-functie van Google wordt gecombineerd met de Quick Share-functie van Samsung voor het delen van bestanden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *