Activision Blizzard onthult plannen om games naar Xbox Game Pass te brengen

Activision Blizzard onthult plannen om games naar Xbox Game Pass te brengen

Het lijkt zeer waarschijnlijk dat dit de week zal zijn waarin Microsoft de afronding van de overname van Activision Blizzard aankondigt, en vóór dat moment ging ActiBlizz naar Twitter om te onthullen wat Xbox-fans kunnen verwachten op Game Pass.

Kortom, het lijkt erop dat we niet zullen krijgen wat we willen Call of Duty Modern Warfare 3 of Diablo 4 op Xbox Game Pass in 2023, en hoewel er geen andere specifieke titels werden genoemd, moeten we misschien ook wachten tot 2024 voor de rest van de games.

“Het is geweldig om te zien dat de verwachtingen voor Call of Duty®: Modern Warfare® III toenemen. Terwijl we blijven werken aan goedkeuring door de regelgevende instanties voor de Microsoft-deal, hebben we enkele vragen ontvangen over de vraag of onze aankomende en onlangs gelanceerde games beschikbaar zullen zijn via de spelpas.”

“Hoewel we geen plannen hebben om Modern Warfare® III of Diablo IV dit jaar op Game Pass te zetten, verwachten we zodra de deal is gesloten met Xbox te gaan werken om onze titels naar meer spelers over de hele wereld te brengen. We verwachten dat we zullen beginnen ergens in de loop van volgend jaar games toevoegen aan Game Pass.

Activision Blizzard lijkt zich in de verklaring hier te concentreren op “aankomende en recent gelanceerde games”, dus we zijn nog steeds een beetje onzeker of het ouder is of niet. Plicht Bijnamen en dergelijke Crash Bandicoot N. Sane-trilogie Het zou nog in 2023 kunnen arriveren… Je kunt de formulering op twee verschillende manieren interpreteren.

READ  Bespaar 20% op F1 Manager 2022 voor PlayStation en Xbox

Maar uiteindelijk zullen we, zolang de deal doorgaat, de komende twaalf maanden een aantal absoluut geweldige nieuwe aanbiedingen krijgen op Xbox Game Pass. Ik dacht dat dit jaar goed was? Je hebt nog niets gezien!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *