Activision Blizzard’s Overwatch League onderzocht door FBI

Overwatch League-logo en DOJ-stempel op de achtergrond van de Overwatch World Cup 2018.

foto: Robert Paul / Activision Blizzard / Doug / Kotaku

Het Amerikaanse ministerie van Justitie bestudeert het salarisplafondbeleid van de Overwatch League dat teams bestraft die spelers te veel betalen, volgens nieuw rapport door punt sporten.

Het onderzoek wordt geleid door de Civil Conduct Task Force, die deel uitmaakt van de antitrustafdeling van het ministerie. naar mij punt sportenOrganisatoren onderzoeken of de geheime soft cap van de Overwatch League op salarissen wordt geschonden 1890 Sherman Antitrustwet Omdat spelers geen gilden zijn. Hoewel het onderzoek niet crimineel is, punt sporten Rapporten geven aan dat “verschillende voormalige Overwatch League-medewerkers” al zijn geïnterviewd door DOJ-functionarissen en dat huidige Activision Blizzard-medewerkers door het bedrijf zijn geïnstrueerd om “informatie over de salarissen van spelers niet te manipuleren of te vernietigen”.

Het ministerie van Justitie en Activision Blizzard hebben niet onmiddellijk gereageerd op een verzoek om commentaar Kotaku.

Een woordvoerder van Activision Blizzard zei: “We hebben een verzoek ontvangen van het ministerie van Justitie en werken dienovereenkomstig samen.” punt sporten. “We bieden episch entertainment aan onze fans en ondersteunen onze spelers en teams bij het produceren van de meest competitieve en leuke esports-toernooien ter wereld.”

Concurrentiesaldobelasting in” Observatie League ik was voor het eerst eerder genoemd mentioned Rechts in 2019, maar is niet publiekelijk erkend door Activision Blizzard. naar mij punt sportenIn 2020 was het maximale zachte salaris voor elk team $ 1,6 miljoen. Voor elke dollar die franchises zoals de San Francisco Shock, Shanghai Dragons en London Spitfire meer betaalden, moesten ze de competitie een extra bedrag betalen om het onder andere teams te verdelen. Hoewel dit in theorie helpt om de competitie in evenwicht te houden in termen van teamuitgaven, zal het teams ook ontmoedigen om spelers meer competitieve salarissen te bieden.

Nieuws van het onderzoek van het ministerie van Justitie komt in het midden Observatie League‘s Regulier seizoen 2021Met de start van de play-offs volgende maand. De meeste wedstrijden zijn offline gespeeld vanwege de aanhoudende pandemie. Teams strijden momenteel in de mid-season play-offs van de Summer Showdown.

Het nieuws is al begonnen met een nieuwe discussie over vakbonden in epsorts, wat in het voordeel is Let op en kijk spelers Misschien wil je heroverwegen vóór de volgende overgangsperiode.

READ  De ontwikkelaar van Terraria zegt dat de lancering van Stadia zal doorgaan nu het geschil met Google • Eurogamer.net is opgelost
Written By
More from Lesley Curry

Pixel Artist visualiseert moderne Pokemon met Game Boy-graphics

afbeelding: Pat Ackerman Fotograaf en pixelkunstenaar Pat Ackerman Hij heeft het afgelopen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *