Activision verkleint de bestandsgrootte van Call of Duty zodat je andere games kunt downloaden

Activision doet er eindelijk iets aan Enorme bestandsgroottes Onlangs Plicht Speelgoed. Het bedrijf kondigt aan Die twee Moderne oorlogsvoering En gratis om te spelen Oorlogsgebied Na de volgende update zal het veel gemakkelijker zijn op harde schijven. De ruimtebesparing varieert afhankelijk van het platform waarop je game is geïnstalleerd (en de inhoudspakketten die je hebt geïnstalleerd), maar het zal minstens 30 GB zijn als je beide volledige games hebt geïnstalleerd – wat betekent dat je eigenlijk genoeg ruimte hebt om de nieuwste versie te installeren. AAA-game als je wilt.

De update staat gepland voor 30 maart, maar hoewel het misschien gemakkelijker is op je harde schijf, zal het downloaden niet gemakkelijk zijn via je internetverbinding. Activision zegt dat de eenmalige herladen update van seizoen 2 groter zal zijn dan normaal (tot 57 GB voor degenen die alleen maar spelen Oorlogsgebied​ Het goede nieuws is dat toekomstige updates niet zo groot hoeven te zijn, maar je moet wel rekening houden met je datalimieten.

Volgens de blogpost is ruimtebesparing het gevolg van bestandsverbeteringen en een “gestroomlijnd inhoudspakket”. Het is ook vermeldenswaard dat het mogelijk is om individuele inhoudspakketten te verwijderen en spelmodi te verwijderen die niet worden afgespeeld. U kunt bijvoorbeeld Single Launcher en Special Operations verwijderen als ze alleen zijn gestart Plicht Om met vrienden te spelen. De blogpost vermeldt dat sommige gebruikers inhoudspakketten opnieuw moeten installeren om de verbeterde versies te krijgen, maar Activision was niet onmiddellijk beschikbaar om commentaar te geven op de omstandigheden die dit zouden kunnen veroorzaken.

READ  Wat doet Sam van Siesta Key voor de kost?

De specifieke ruimtebesparingen voor elk platform worden hieronder vermeld, maar om wat context toe te voegen, laten we ons voorstellen dat u het hebt Oorlogsgebied En Moderne oorlogsvoering Geïnstalleerd op je PlayStation 4. Na de update maakt het voldoende ruimte vrij om te installeren getuige (4,2 GB), Ratel en gerinkel (26,3 GB) – dat is Nu zijn ze allebei gratis in de PlayStation Store

Call of duty volledig ruimtebesparend spel

een programmaAlleen oorlogsgebiedWar Zone + Modern Warfare
een programmaAlleen oorlogsgebiedWar Zone + Modern Warfare
PlayStation 4/510,9 GB30,6 GB
Xbox / One-serie14,2 GB33,6 GB
Pc11,8 GB30,6 GB
Written By
More from Aubrey Mason

Dit is wat we weten over de PlayStation 5 | NU

In november krijgt de PlayStation 4 een opvolger en is inmiddels bijna...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *