Astria Ascending voor pc en console aangekondigd

Astria Ascending voor pc en console aangekondigd

Op de ID @ Xbox Twitch Gaming Showcase hebben ontwikkelaar Artisan Studios en uitgever Dear Villagers hun nieuwe game aangekondigd Astra in oplopende volgorde​ De game wordt in 2021 uitgebracht op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch en pc. Astra in oplopende volgorde Het is een turn-based JRPG gemaakt door een team met ontwikkelaars die aan andere JRPG’s hebben gewerkt, zoals Final Fantasy, Yoke Automata, En Dapper in gebreke blijven

Astra in oplopende volgorde In het Orcanon-universum besturen spelers acht halfgoden die de wereld moeten beschermen. De game zal een volwassen en uitgebreide vertelling hebben, gemaakt door Kazuhige Nojima (Final Fantasy X, Final Fantasy VII remake), Naast een muziekstuk van Hitoshi Sakimoto (Final Fantasy XII, The Vagrant Story). Spelers zullen zich wagen in vijf verschillende steden vol unieke wezens, evenals vijfentwintig verschillende kerkers om te verkennen. Elke halfgod kan worden aangepast, met twintig verschillende klassen om uit te kiezen. Astra in oplopende volgorde Het bevat ook een verscheidenheid aan minispellen voor het uiteenvallen van gevechten, waaronder schietpartijen, omgevingspuzzels en het originele kaartspel. Het spel zal naar verwachting dertig uur nodig hebben om per ongeluk te voltooien en vijftig uur om te voltooien. De game bevat volledige stemacteurs in het Engels en Japans.

Astra in oplopende volgorde Het zal ergens in 2021 op zowel console als pc verschijnen. De game zal ook beschikbaar zijn om te downloaden met Xbox Game Pass. Degenen die geïnteresseerd zijn in de game kunnen momenteel wensen dat deze op Steam wordt vermeld wanneer de game eindelijk wordt uitgebracht.

READ  Lucasfilm Games keert terug als de officiële thuisbasis van Star Wars Games en meer
Written By
More from Max Mcgee

NY stopte meer dan $ 1 miljard aan werkloosheidsfraude te midden van COVID-19

New York heeft meer dan $ 1 miljard aan werkloosheidsfraude gedwarsboomd tijdens...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *