Actrice Hellblade 2 plaagt Xbox Series X in een nieuw Twitter-bericht

Uit het eerste spel De trailer wordt opnieuw onthuld tijdens The Game Awards 2019We hebben niets nieuws gezien Senua’s Saga: Hellblade II. Desondanks is de aankomende Xbox Series X-game nog steeds in actieve ontwikkeling, vooral als er iets uit een van de meest prominente namen in verband met het project waait.

Onlangs gezien op Twitter, Melina Jürgens, die in beide Senoa speelt Helpblade , Plaatste een foto van zichzelf met een speciale make-up. De markeringen op haar gezicht zijn vergelijkbaar met die van Senua in de onthullende trailer Helpblade II. Jurgens gaf niet direct veel commentaar op de make-up en noemde de reden voor het dragen ervan niet. In plaats daarvan plaatste ze gewoon de foto met het onderschrift: “Voor elke gewonnen strijd vindt er een grotere strijd plaats.”

De belangrijkste vraag die deze foto stelt, is waarom Jurgens het zelfs in het begin had beoefend. Is het toevallig motion capture-werk aan het doen? Helpblade II Nu en wilde je gewoon wat meer naar het deel kijken? Of besloot ze dit gewoon te dragen voor het plezier en de opwinding van de fans? Ongeacht het antwoord verandert het de loop van de game-ontwikkeling niet. Het is echter absoluut intrigerend en zou binnenkort meer informatie over de titel kunnen opleveren.

Senua’s Saga: Hellblade II We hebben nog steeds geen releasedatum, of zelfs geen lanceringsvenster, maar de kans is groot dat we er meer over zullen leren naarmate het jaar vordert. Voorlopig weten we alleen zeker dat het exclusief zal zijn voor Xbox Series X / S en pc.

Nog steeds opgewonden om meer te zien Helpblade II In de toekomst? Geef me je mening in de comments of op Twitter op Betrouwbaar.

READ  Halo Infinite's eerste multiplayer-bèta begint op 29 juli
Written By
More from Lesley Curry

Het Twitter-account op Xbox Game Pass lijkt een enorme nieuwe game te plagen

Het lijkt erop dat het officiële Xbox Game Pass Twitter-account een enorme...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *