Green Bay Packers willen “de deur naar beneden duwen” en teruggaan naar de Super Bowl

Green Bay Packers Center is Corey Linsley in zijn zevende NFL-seizoen. Hij bereidt zich ook voor om te spelen in de vierde NFC Championship-wedstrijd.

Helaas voor Linsley en de Packers staat Green Bay sinds zijn aankomst in 2014 0-3 in de titelwedstrijden van conferenties. De Packers (14-3) hopen daar verandering in te brengen wanneer ze New Orleans (13-4) of Tampa Bay hosten. (12-5) op 24 januari.

“Het niveau van urgentie neemt zeker toe, het verlangen en alles”, zei Linsley zaterdagavond na de overwinning van de Packers op de Los Angeles Rams, 32-18, in de play-offs. “Het is niet alsof het er nog niet eerder is geweest, maar het is een groot probleem voor ons allemaal.”

Slechts twee van de huidige Packers – Quarterback Aaron Rodgers en Kicker Mason Crosby – waren aanwezig toen Green Bay de 45e race won.De tiende Super Bowl in 2010. Green Bay heeft tot nu toe vier NFC Championship-wedstrijden bereikt sinds het memorabele seizoen van 2010, ook al is het niet teruggekeerd naar de Super Bowl.

Ga als volgt te werk om deze NFC Championship-spellen te spelen:

• 2014 – Ze versloeg Seattle Green Bay met 28-22 in verlenging. De Packers stonden met 16-0 voor in de eerste helft en 19-7 met nog maar drie minuten te gaan voor de ineenstorting.

• 2016 – Atlanta versloeg Green Bay met 44-21. De Falcons stonden in het derde kwartaal met 31-0 voor en stonden niet voor een uitdaging.

2019 – Leer San Francisco Green Bay, 37-20. De 49 spelers stonden in de eerste helft met 27-0 voor en werden niet serieus uitgedaagd.

Met uitzondering van Rodgers en Crosby – die de Super Bowl-ringen hebben – is er een groot aantal Packers die in verschillende NFC-games hebben gespeeld die de bult aan het einde willen overwinnen.

Linsley, ontvanger Davante Adams, aanvaller David Bakhtiari en Lyn Taylor zijn allemaal 0-3 in NFC-wedstrijden. Bakhtiari staat momenteel op de geblesseerde reservelijst, terwijl Taylor aan het einde van de afgelopen twee seizoenen op de wachtlijst stond.

Defensieve interventie Kenny Clark, defensief einde Dean Lowry en aanvallende streakman Lucas Patrick 0-2 in NFC-titelwedstrijden terwijl hij in Green Bay was.

Spelers die meerdere keren een wedstrijd verwijderd zijn van de Super Bowl, kunnen niet wachten op een nieuwe kans.

“Ik heb al mijn teamgenoten gezegd: ‘We moeten de deur in die deur trappen’, zei Clark. “Dit is de derde. Jongens komen er niet eens bij. Dit is het derde NFC-toernooi dat ik ga bijwonen. We hoeven alleen maar op slot te doen, de deur open te trappen en voorbij die bult te komen en daar binnen te komen. Het begint ons voor te bereiden en hoe we ons voorbereiden tijdens de week van training en het kijken naar de film. We moeten gewoon alles geven.” Wat we tijdens de gamedag hebben gekregen.

“We zijn er eerder geweest. Ik weet dat ik er vaak ben geweest. Ik ken de gevoelens en alles. Ik heb daar ervaring mee. Niet veel spelers krijgen de kans om veel kansen te hebben om naar drie NFC-toernooien te gaan. Hopelijk is deze derde magie.” “.

Het kan zeker zijn.

Green Bay was het wegteam in hun laatste vier NFC Championship-wedstrijden. De Packers versloegen Chicago met 21-14 in 2010 en verloren daarna nog eens drie keer de titel van de conferentie.

Green Bay zal dit jaar echter de thuisbasis zijn van het NFC-kampioenschap omdat het het beste record had op de conferentie. De Packers voeden ongetwijfeld hun thuisfans in hun overwinning op Ramez, en ze hopen hetzelfde te doen in de titelwedstrijd van de conferentie.

“Het aantal fans op de tribunes heeft daar zeker een heel nieuw niveau van energie toegevoegd”, zei Packers-coach Matt LaFleur van de bijna 9.000 fans op Lampo Field op zaterdag. “Het was geweldig om daar weer te zijn met alle mensen op de tribunes en ik hoop dat we hier volgende week meer kunnen hebben.”

Green Bay heeft in het Super Bowl-tijdperk slechts drie toernooiwedstrijden georganiseerd.

De Packers versloegen Dallas, 21-17, in 1967 in een spel dat vooral bekend staat als “Ice Bowl”. Green Bay versloeg Carolina, 30-13, in 1996 en had zijn eerste Super Bowl-optreden in 29 jaar. De New York Giants versloegen Green Bay met 23-20 in verlengingen in Brett Favre’s laatste wedstrijd als Packer.

Nu zal Green Bay zijn eerste NFC-titelspel in 13 jaar organiseren. En spelers die liefdesverdriet hebben meegemaakt in multiplayer-conferentiegames en de Super Bowl nog niet hebben bereikt, kunnen niet wachten.

Adams zei: “Zoals ik op dit punt miljoenen keren heb gezegd – ik kwam naar Lambo en ik speelde een ander soort voetbal.” Het haalt je uit je element in termen van de manier waarop je praat, de manier waarop je speelt. Je voelt je ruw, man. Moeilijk communiceren. We hebben daar fans, dus het was gewoon geweldig. Alles stond aan onze kant, dus het was gewoon een kwestie van uitstappen en packervoetbal spelen. We doen het en niemand kan ons tegenhouden. “

READ  Half-Life 2: The Remastered Collection komt van mods die zijn goedgekeurd door Valve
Written By
More from Max Mcgee

Hoe laat starten “Outriders” voor pc, PS4, Xbox en Game Pass?

Outriders Krediet: mensen kunnen vliegen Het is bijna tijd. Outriders Het is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *