Adidas lijkt samen te werken met Xbox voor de sneakersamenwerking

Gordel in iedereen, console-oorlogen lijken de straat op te gaan – letterlijk. Een paar dagen geleden, Het complex heeft het in handen gekregen Een Adidas-document waarin de aanstaande samenwerking tussen de sportkledingfabrikant en Xbox wordt beschreven. Het document geeft een overzicht van de plannen van het bedrijf voor vier nieuwe sneakerstijlen in 2021, met meer planning voor het volgende. Dit nieuws komt niet lang Nike onthuld Een exclusieve PlayStation 5-sneaker geïnspireerd op het “gestroomlijnde ontwerp” van de Sony-console, gepland voor release op 27 mei.

naar mij Het originele rapportDe adidas x Xbox-samenwerking blijft trouw aan de onderscheidende kleuren van de console, aangezien de schoenen en dozen voornamelijk in het kenmerkende groen en zwart zijn. De eerste schoen zal een promotieversie zijn van de Forum Tech Boost (modelnummer GZ3733) en zal in juni worden uitgebracht. Daarna volgen in oktober een paar adidas Forum Mid retro-sportbasketbalschoenen (modelnummers GW7794 en GW7795) en in november Forum Tech (modelnummer GW2646). Het document merkt ook op dat Adidas x Xbox-sneakers gepland zijn voor 2022, hoewel details en ontwerpen onbevestigd blijven. Vanaf nu staan ​​er geen specifieke tarieven vermeld.

Adidas via het complex

Ook in het originele rapport is de afbeelding hierboven weergegeven, die een work in progress is Xbox x Adidas Forum Tech Boost. Complex verklaarde echter dat het model “een voorbeeld is uit de eerste ronde van de Forum Tech Boost”, en “de laatste sneaker die later dit jaar wordt uitgebracht, ziet er misschien heel anders uit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *