De eerste WWE 2K22-beelden zijn achter de schermen onthuld

Nieuwe beelden van achter de schermen van de WWE 2K22-videogame zijn onthuld in de nieuwe WWE 2K22 Dev Diaries-trailer.

WWE Games heeft vandaag aangekondigd dat 2K en Visual Concepts een kijkje zullen geven in het ontwikkelingsproces achter de WWE 2K22-videogame die later dit jaar zal worden uitgebracht, met een nieuwe serie sociale media-inhoud die continue toegang biedt tot het lopende werk. Productie en ontwikkeling.

Het eerste videoboodschap van onze doorlopende reeks cross-platform drop-in is te zien in de onderstaande YouTube-video.

WWE Games merkte op: “Team Visual Concepts belooft frequente en diepgaande communicatie met de pers, makers van inhoud en de WWE 2K-gemeenschap en biedt een transparante kijk op het werk dat wordt gedaan om ook een geweldige WWE 2K22-ervaring te bieden. als de eerste ervaring die op weg is naar een sterkere franchise in de toekomst. Kom terug voor updates. Regelmatig in de komende weken, waarin veel elementen van de game worden besproken, waaronder personagemodellen, ringontwerpen, motion capture, gezichtsscans, geluidsvoorbeelden, textuurstructuren , en meer.

De slogan voor de WWE 2K22-videogame is: “Het slaat anders.”

Vorig jaar is er geen WWE 2K21-videogame uitgebracht vanwege problemen met de release van een WWE 2K20-videogame het voorgaande jaar. In plaats daarvan bracht 2K WWE 2K Battlegrounds uit in 2020.

Er is nog geen bericht wanneer de WWE 2K22-videogame wordt uitgebracht, maar houd het in de gaten, want we houden je op de hoogte. Hier is de eerste aflevering van de WWE 2K22 Dev Diaries-serie, samen met een videogametrailer die is uitgebracht tijdens WrestleMania 37 Weekend:

READ  Android-gebruikers kunnen eindelijk voorbeelden van pagina's in Chrome bekijkenWritten By
More from Lesley Curry
Apple’s 5G iPhone-lancering doet investeerders hopen op ‘ongekende upgradecyclus’
Apple Inc. heeft virtuele productlanceringen uitgevoerd tijdens de COVID-19-crisis en nu maakt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *