ADN start een fruit- en groentecampagne voor iedereen!

Volgens het ADN moet gezonde voeding voor iedereen beschikbaar en beschikbaar zijn. De beste match met een groente- en fruitspecialist is de boodschap dat de vakbond zich in mei actief zal verspreiden onder alle leden.

“We hebben gekozen voor positieve actie richting beleid en richting consument. Hopelijk zullen veel leden meedoen, zodat we samen een sterk signaal kunnen afgeven. Leden die hulp nodig hebben kunnen ons bellen of e-mailen. We denken graag samen”, aldus ADN.

Met de titel ‘Fruit en groenten voor iedereen’ werken we in mei aan gezondheid en met deze campagne willen we twee dingen bereiken:

We zullen het belang van gezonde voeding voor iedereen naar de politiek verspreiden. Dat doen we in de gang, maar ook met de Binnenhof-lolbeweging (einde van de maand van de beweging), waarin we politieke leiders op een gezonde manier gaan verrassen. Doel: gezonde voeding staat bovenaan de politieke agenda, als groente- en fruitspecialist kan als ambassadeur dienen. De belangrijkste boodschap is om de belasting over de toegevoegde waarde op groenten en fruit te verlagen.

Samen met ADN-leden zetten we een campagne op met de Voedselbank. We verbinden lokale groente- en fruitspecialisten, die willen samenwerken, met een lokale voedselbank. Het idee is dat groente- en fruitspecialisten klanten in staat stellen extra groenten en fruit in de winkel te kopen. Eind mei wordt dit gedoneerd aan uw lokale voedselbank. Zo maken we groenten en fruit voor iedereen beschikbaar. Hiervoor hebben wij stickers van ADN op voorraad, die u op uw winkelvloer kunt gebruiken. Deze zijn vanaf volgende week gratis verkrijgbaar via ADN’s Wholesale Friends: Willem Dijk AGF en Postuma AGF. U kunt de poster ook zelf downloaden en printen. De slogan “Groenten en fruit voor iedereen! Werk voor de gezondheid!” Ook beschikbaar voor gebruik op sociale media en website.

READ  gReader wordt uitgevoerd en wordt bijgewerkt

We zijn benieuwd hoe je garantie geeft op in-store promotie. Stuur uw foto’s naar [email protected] We zullen deze foto’s bundelen en meenemen naar Den Haag. “

Logo voor fruit en groenten voor iedereen downloaden (1080 x 1080)

Logo Fruits and Vegetables For All downloaden (1200 x 630)

Upload poster (A4)

AGF Retail Nederland (ADN)
Horaplantentussen 20
6717 LT Ede
+31 (0) 318440222 (optie 4)
[email protected]
www.agfdetailhandel.nl

More from Madison Garrett

de 8 nieuwe wallpapers van iOS 14.2

In de b├Ęta van iOS 14.2 zijn coole nieuwe achtergronden verborgen. Gelukkig...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *