Adnan Sami houdt zijn trol stil en zegt dat hij veganist is

Adnan Sami says Pakistan should thank India for killing terrorists.

Adnan Sami heeft gereageerd op een trol die suggereert dat hij vegan wordt en niet-vegetarisch eten vermijdt. De zanger vindt dat we individuele keuzes moeten respecteren.

Sami is erg actief op Twitter en blijft communiceren met fans. Hij schuwt het niet om een ​​deel van zijn geest aan trollen te geven als dat nodig is.Instagram

De zanger had foto’s gedeeld van Qabuli Pulao en lamsboutjes, gemaakt door zijn zus Friba Faryabi. Hoewel de meeste netizens dol waren op de foto’s, kwamen sommige trollen snel in actie.

Een trol zei tegen de zanger: ‘Je komt weer aan als je te veel vlees eet. Wees veganist.’

In antwoord op de tweet schreef Sami op zijn geverifieerde Twitter-account: “Hoor je ooit een niet-vegetariër constant tegen je prediken om een ​​niet-vegetariër te worden? Nee! Dus wees blij met wat je bent en houd het voor jezelf! Leef en laat de keuzes van iedereen leven en respecteren! Het is een vrije wereld! Je houdt niet van vlees – dat zijn vinnen … Niemand is perfect! “

Sami is erg actief op Twitter en blijft communiceren met fans. Hij schuwt het niet om een ​​deel van zijn geest aan trollen te geven als dat nodig is.

Onlangs had de zanger een foto gedeeld van het gerecht dat Nihari kookte door zijn vrouw Roya. Een gebruiker reageerde op zijn post en herinnerde hem eraan dat hij het nationale gerecht van Pakistan heeft.

De Pakistaanse, nationaal-gedraaide, Indiase burger Adnan Sami antwoordde: “Ummm … het is van Uttar Pradesh en werd uitgevonden in Lucknow! Dus je hebt een Indiaas gerecht als Pakistaans ‘nationaal gerecht’ … Net als Urdu dat ook oorspronkelijk uit India … enz.! Ga zo door! “

Adnan Sami zegt dat Pakistan India moet bedanken voor het doden van terroristen.

IANS

Een andere gebruiker zei: “Het is niet verwonderlijk dat veel populaire dingen in Pakistan eigenlijk wortels hebben in India. Slechts veel populaire dingen in India hebben wortels in Pakistan. Immers, zowel Indiërs als Pakistanen behoorden niet zo lang geleden tot dezelfde natie.”

READ  Nieuwe lekken voor de Pokemon Scarlet & Violet Indigo Disk zijn de droom van elke flamboyante jager

Hierop antwoordde de zanger: “Er bestaat niet zoiets als ‘roots in Pakistan’ … De Pakistaanse ‘root’ waar je naar verwijst is eigenlijk Indiaas” ALLEEN “!!”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *