Tom Arnold is alleenstaand en klaar om zich te mengen – met zijn assistent

Tom Arnold is alleenstaand en klaar om zich te mengen - met zijn assistent

In deze aflevering:

  • Tom Arnold is deze week net gescheiden, maar hij zegt op pagina zes dat een afspraak met zijn 31-jarige assistent, Sasha Boggs, ‘kan gebeuren’.
  • We hebben updates over Kim Kardashian die zich uitspreekt over de geestelijke gezondheid van Kanye.
  • En wie wist dat Martha Stewart zo’n dorstval was?


Hier volgen enkele van de verhalen van vandaag:

Tom Arnold wordt brutaal

Tom Arnold vertelde exclusief aan Page Six dat hij contact kon maken met zijn 31-jarige assistent, Sasha Boggs, ‘zou kunnen gebeuren’.

‘Mensen vragen me altijd of ik en mijn assistent samen slapen’, vertelde de 61-jarige Arnold ons exclusief op dinsdag. “In feite vroeg mijn rabbijn dat, dus maakte ik een video van hoe het is om in quarantaine te worden geplaatst bij kinderen die in mijn bed liggen, en hoe het onmogelijk zou zijn om … een relatie te hebben.”

De ster “Happy Endings” en zijn ex-vrouw, Ashley Groussman, hebben deze week hun scheiding afgerond.

Kim verdedigt Kanye

Kim Kardashian en Kanye West
Kim Kardashian en Kanye WestWireImage

Kim Kardashian heeft zich uitgesproken over de aanhoudende bipolaire stoornis van Kanye West.

In haar Instagram-verhaal vertelde Kardashian dat ze de behoefte voelde om commentaar te geven op de gezondheid van haar man vanwege ‘het stigma en de misvattingen over geestelijke gezondheid’ terwijl hij op Twitter-tirades gaat.

‘Zoals velen van jullie weten, heeft Kanye een bipolaire stoornis. Iedereen die dit heeft of een geliefde in zijn leven heeft, weet hoe ongelooflijk ingewikkeld en pijnlijk het is om te begrijpen ‘, schreef ze. “Ik heb nooit in het openbaar gesproken over hoe dit ons thuis heeft beïnvloed, omdat ik onze kinderen en het recht op privacy van Kanye als het gaat om zijn gezondheid zeer bescherm. Maar vandaag heb ik het gevoel dat ik er commentaar op moet geven vanwege het stigma en de misvattingen over geestelijke gezondheid. ‘

READ  "Ghost of Tsushima" multiplayer zal beschikbaar zijn als een op zichzelf staande game

Huisvrouw? Meer als homewrecker

Martha Stewart plaatste een zwoele foto op haar Instagram-pagina Dinsdag.

“Mijn zwembad in East Hampton is de place to be op een dag van 89 graden!” schreef de 78-jarige Stewart onder een sexy foto van zichzelf vanaf de schouders omhoog in een marine-badpak met dunne banden en licht lila oogschaduw en glanzende roze-getinte lippenstift.

Bekijk alle afleveringen van “We Hear” door je te abonneren op de podcast op Apple Podcasts, Spotify of waar je je podcasts ook vandaan haalt. Elke dinsdag, woensdag en donderdag verschijnen er nieuwe afleveringen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *