Age of Empires 2 releasedatum xbox

Age of Empires 2 releasedatum xbox

Age of Empires II is Komt naar Xbox, meer dan 20 jaar na de eerste release. Hier zijn de details van de Xbox-versie van Age of Empires II: Definitive Edition, van de releasedatum tot de gameplay en het verhaal.

Age of Empires II: Definitive Edition Xbox-releasedatum: 31 januari 2023

Age of Empires II: Definitive Edition komt uit op Xbox op mij 31 januari 2023. de Luxe editie Ook beschikbaar voor aankoop. Het bevat het basisspel, plus Lords of the West, Dawn of the Dukes en Dynasties of India DLC’s.

Age of Empires II-gameplay

Age of Empires II is, net als andere games in de serie, een real-time strategiespel. In plaats van slechts één personage te besturen, besturen spelers een nederzetting en bouwen ze deze vanaf de grond op. Spelers moeten hun land bouwen door middel van vier “Tijdperken”, namelijk de Dark Age, Feudal Age, Castle Age en Imperial Age. Door elke fase te doorlopen, ontgrendel je nieuwe eenheden, structuren en technologie.

Spelers kunnen de campagne van het spel of andere beschikbare spelmodi doorlopen. De meest populaire is de willekeurige kaartmodus, waarbij spelers spawnen op een willekeurig gegenereerde kaart en moeten winnen van de vijand. Ze kunnen dit doen door militaire verovering, het bouwen van wonderen of door de effecten van de kaart te beheersen. Er is ook een Deathmatch-modus, die meer gericht is op gevechten, en een Regicide-modus waarin spelers vijandelijke koningen moeten verslaan.

Het verhaal van Age of Empires II

Age of Empires II bevat vijf campagnes. Elk van deze campagnes is gebaseerd op real-life historische gebeurtenissen en figuren. De eerste campagne volgt William Wallace in zijn strijd tegen de Engelsen. De tweede is de controle van Jeanne d’Arc in de strijd van de Fransen tegen de Engelsen. De derde volgt Saladin in zijn verdediging van het Heilige Land tegen de naderende kruisvaarders. Genghis Khan’s verovering en verovering van Eurazië is de belangrijkste focus van de vierde campagne. Ten slotte volgt The Last Campaign Barbarossa en zijn kruistocht. Als je een grote fan bent van deze historische gebeurtenissen, dan zul je genieten van het verhaal dat deze game vertelt.

READ  Digimon Survive verschijnt op Switch, PS4, Xbox Series X & One en pc

Voor meer gamingnieuws van ons kun je kijken Gaming nieuwsartikelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *