Samsung Galaxy A14 5G krijgt beveiligingspatch van januari 2023 met eerste software-update

Samsung Galaxy A14 5G krijgt beveiligingspatch van januari 2023 met eerste software-update

Samsung Galaxy A14 5G gelanceerd in IndiaEn Verenigde staat, en een paar andere markten deze maand, en de smartphone begint nu zijn eerste software-update te krijgen. In sommige markten heeft het apparaat de consument nog niet eens bereikt, dus degenen die het apparaat kopen, zullen merken dat de telefoon klaar is om een ​​nieuwe update te installeren zodra deze wordt gelanceerd.

Laatste Galaxy A14 5G Bij de firmwareversie wordt een software-update (SM-A146B) geleverd A146BXXU1AWA2. De nieuwe update brengt Beveiligingspatch van januari 2023 Dat Lost tientallen beveiligingsproblemen op, inclusief die van Samsung Knox en Secure Folder. De update kan ook algemene bugfixes, prestatieverbeteringen en aanvullende optimalisaties bevatten.

Als je het apparaat onlangs hebt gekocht, zorg er dan voor dat je de nieuwste software-update ervoor uitcheckt. U kunt dit doen door naar instellingen » systeem update en afluisteren Download en installeer. Jij kan ook Download het nieuwe firmwarebestand uit onze firmwaredatabase en flits handmatig.

Samsung Vrijgeven Galaxy A14 5G een paar dagen geleden, wat de eerste smartphone-lancering van het bedrijf is voor 2023. Het apparaat wordt standaard geleverd met Android 13 One UI 5.0-besturingssysteem. Het krijgt minimaal twee grote Android OS-updates en minimaal vier jaar beveiligingsupdates.

SamsungGalaxy A14 5G

READ  PS5 achterwaartse compatibiliteit: geen ondersteuning voor PS3, PS2 of PS1, zegt Ubisoft

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *