AI geeft angstaanjagende Street Fighter V-personages menselijke gezichten

Kunstmatige intelligentie transformeert het gezicht van Zangief in Street Fighter.

Zangif?
afbeelding: Siberië 644

Terwijl Street Fighter in De selectie van personages moet er (meestal) menselijk uitzien, en het is duidelijk dat iedereen een cartoonachtige flair heeft, omdat de game nooit geprobeerd heeft realistisch te zijn. Laten we ons even voorstellen, Capcom ik was Je probeert iedereen er echt uit te laten zien.

Wat je hier zult zien, zijn de resultaten van het voeden van de personagemodellen van de game via een AI genaamd StyleCLIP, die waarschijnlijk het best kan worden omschreven als “Tekstgestuurde Photoshop, met al het goede, slechte en rommel dat daaruit voortvloeit“.

StyleCLIP kan allerlei rare en prachtige dingen doen met foto’s, maar een van de dingen waar mensen de laatste tijd aan begonnen zijn, is haar foto’s van fictieve personages te geven en echte menselijke gezichten te zien opduiken vanaf de andere kant.

Dit is geweldig Gang bemanning De video die eerder deze week werd uitgebracht, laat goed zien wat hij kan, van Thanos die zoveel heeft geïnvesteerd in de persoonlijke vrijheden die je in de onderstaande miniatuur kunt zien, tot Geralt die er … best goed uitziet, eigenlijk:

Maar dit is niet zo straatvechter, en de titel zei: straatvechter, dus we zijn hier voor straatvechter. Siberian_644 (wie heeft de foto’s) en Final_Boss (die ze aan de AI heeft gevoerd) Onlangs werkte ik samen om de AI een hele reeks karaktergezichten te geven Om te zien wat hij kan bedenken, en in sommige gevallen (Laura, Vega, Chun Li en Lucia) doet hij ongelooflijk werk, in andere niet.

Zie je, AI werkt het beste als het een heel gezicht duidelijk kan zien en wanneer het gemakkelijk de belangrijkste identifiers voor dat gezicht kan vinden om mee te werken. Dus personages die hoeden, ooglapjes en gezichtsmaskers dragen, worstelen, net als mensen met kenmerken zoals scherpe tanden.

Hier zijn enkele voorbeelden van enkele van de meest succesvolle:

Dit is geweldig! Maar zoals ik al zei, AI is op zijn best als het normaal haar heeft en een helder gezicht om mee te werken. Dus Ibuki is… een uitdaging. Net als de Rio-hoofdband:

Ik heb echter het beste voor het laatst bewaard:

READ  Mets hopen dat Yoenis Cespedes en Jed Lowrie een sleutelrol kunnen spelen
Written By
More from Aubrey Mason

Yale kan joden en Aziaten niet discrimineren en verwacht belastinggeld

Een vriend merkt op dat op zijn middelbare school in Long Island,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *