Ai Kizuna: Raak aan om te winnen! Wordt op 22 februari 2023 gelanceerd voor PS5 en PS VR2; 27 april voor PS4, PS VR, Switch en pc

Ai Kizuna: Raak aan om te winnen! zal worden ontslagen PlayStation 5 met Playstation VR2 Subsidie ​​op 22 februari 2023 voor 4.400 yen, gevolgd door PlayStation 4 met PlayStation VR de ondersteuning, converteertEn de computer Via Steam op 27 april, ontwikkelaar Edelstenen aankondigen.

In Japan zullen de PlayStation 4- en Switch-versies ook fysiek verkrijgbaar zijn in twee standaardedities van 5.720 yen en een gelimiteerde editie van 12.100 yen. Deze laatste bevat een speciale doos, een stylus, een sjaalhanddoek, een nekriem, een kaarthouder, een speciale personeelskaart, een siliconenriem en een concertkaartje (ze kunnen niet individueel genummerd worden gebruikt). De PlayStation 4-versie bevat een gratis upgrade naar de PlayStation 5-versie.

Hier is een overzicht van het spel, via Gemdrops:

In de omgeving van

Maak kennis met “Kizuna AI” in de virtuele ruimte. a Ritme spel Speel met Kizuna AI!

Met de nieuw toegevoegde “Niet-VR-modus” kun je zelfs zonder VR-apparaat spelen! Beweeg vrij over het podium in Showcase Mode

Teksten en downloadbare inhoud

Het bevat 15 populaire liedjes gezongen door Kizuna AI, waaronder het populaire “Hello, Morning” dat 2,17 miljoen keer is bekeken. Liederen, kostuums en andere downloadbare inhoud zijn gepland voor na de release.

Compatibel met PlayStation VR2

Ondersteuning voor PlayStation VR op PlayStation 4 en PlayStation VR2 op PlayStation 5!

De PlayStation 4-versie is ook compatibel met de PlayStation Move-bewegingscontrollers.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

Engels

Japans

READ  Galaxy M52 5G Android 13-update is uitgebracht, samen met One UI 5.0
Written By
More from Lesley Curry
Nieuwe PS5- en PS4-games deze week (4 juli tot 10 juli) – Gids
wat of wat? Nieuwe PS5- en PS4-games Ze worden gelanceerd bij echte...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *