Aishwarya Rai Bachchan, die COVID-19 heeft, verhuisde van huisisolatie naar ziekenhuis

Aishwarya Rai Bachchan, die COVID-19 heeft, verhuisde van huisisolatie naar ziekenhuis

Aishwarya Rai Bachchan gefotografeerd in Mumbai.

Hoogtepunten

  • Big B en Abhishek worden ook behandeld voor coronavirus
  • Ze zijn zaterdag in het ziekenhuis opgenomen
  • Jaya Bachchan testte negatief

New Delhi:

Actrice Aishwarya Rai Bachchan is naar het Nanavati-ziekenhuis in Mumbai gebracht om te worden behandeld voor COVID-19, meldt persbureau ANI. De 46-jarige actrice testte enkele dagen geleden positief en werd geïsoleerd geplaatst in de Bachchan-residentie Jalsa, die werd afgesloten door de Brihanmumbai Corporation of BMC, net als de drie andere bungalows die eigendom waren van de familie. Aishwarya Rai Bachchan’s schoonvader Amitabh Bachchan en echtgenoot Abhishek bevinden zich ook in het Nanavati Hospital. Ze testten vorige week positief. De achtjarige dochter van Aishwarya en Abhishek heeft ook COVID-19. De vrouw van Amitabh Bachchan, Jaya, testte negatief op het virus.

Eerder deze week kondigde Abhishek Bachchan in een tweet aan dat zijn vrouw en dochter positief hadden getest op het Coronavirus, schrijven. Zijn post beëindigde een korte periode van verwarring waarin Maharashtra minister van Volksgezondheid Rajesh Tope deelde en vervolgens een tweet verwijderde waarin werd onthuld dat Aishwarya Rai Bachchan en de testresultaten van haar dochter positief waren. Lees hier de tweet van Abhishek Bachchan.

Amitabh en Abhishek Bachchan maakten afgelopen weekend bekend dat ze positief waren getest en in het ziekenhuis lagen. Big B, 77, schreef: “Ik heb COVID positief getest … naar het ziekenhuis overgebracht … Ziekenhuis informeert autoriteiten … familie en personeel ondergingen tests, resultaten wachtten … Alles wat in de buurt van mij was in de de afgelopen 10 dagen wordt verzocht om zichzelf te laten testen. “

Kort daarna tweette Abhishek Bachchan: “Mijn vader en ik blijven in het ziekenhuis tot de dokters anders beslissen. Blijf alsjeblieft voorzichtig en veilig. Volg alle regels.”

De autoriteiten van het Nanavati-ziekenhuis zeiden de volgende dag dat de Bachchans stabiel waren en zich in de isoleerafdeling bevonden.

READ  Het Wild Rift Ramadan-evenement brengt nieuwe spelmodi en meer

Amitabh Bachchan heeft vanuit het ziekenhuis op sociale media gepost. Hij bedankte fans en medisch personeel in afzonderlijke berichten.

Verschillende andere huishoudens uit de filmindustrie dan de Bachchans zijn getroffen door het Coronavirus. Aamir Khan, Karan Johar, Boney Kapoor en Shraddha Kapoor hebben aangekondigd dat hun personeel positief heeft getest. De bungalow van actrice Rekha werd verzegeld nadat haar beveiligingspersoneel was besmet. Actrice Zoa Morani heeft het virus gehad en is hersteld. Verschillende tv-acteurs hebben onlangs positief getest.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *