Het leven van Vikas Dubey inspireert webserie ‘Hanak’

vikas dubey

Acteur-filmmaker Manish Vatssalya is helemaal klaar om een ​​webserie te regisseren gebaseerd op het leven van wijlen de in Kanpur gevestigde gangster Vikas Dubey, die naar verluidt vorige week bij een politie-ontmoeting is vermoord. De thriller-misdaadserie heeft de titel “Hanak” gekregen.

‘Als filmmaker voel ik me verplicht om het paradigma van ons sociale kompas te laten zien. Vikas Dubey belichaamt de ondeugd van het menselijk bestaan. Wat me naar zijn karakter trok, zijn de gebreken die zijn entiteit definiëren en hoe ze kunnen worden afgebeeld om de waarden van deugden in onze samenleving ‘, vertelde Manish Vatssalya aan IANS.

Welke acteurs denken aan de rol van de beruchte gangster en die van de politie? “Het concept en de structuur van het verhaal is iets waarmee ik ben benaderd, maar de nuances ervan moeten worden bedacht en opnieuw gedefinieerd. We zullen richtlijnen nemen uit de feiten, die in het publieke domein of niet-geclassificeerde politieregisters staan. Zodra de details vallen op hun logische plek worden de acteurs benaderd die aan de eisen voldoen, maar ik verzeker u dat u de meesters van hun vak in deze serie zult zien “, antwoordde de regisseur.

Het filmen begint in oktober van dit jaar. Wegens sociale afstandsverordeningen “zullen de nieuwe normen worden nageleefd en aangenomen zonder afbreuk te doen aan ons artistieke canvas”, informeerde de regisseur.

De webserie wordt geproduceerd door Aditya Kashyap en Awadhesh Tiwari, terwijl het verhaal is geschreven door Mridul Kapil en Subodh Pandey.

Gevreesde gangster uit Kanpur Vikas Dubey werd op 10 juli vermoord in een vermeende schietpartij met STF-functionarissen.

vikas dubey enounter

Vikas Dubey tegenkomen. IBTimes Creatief

Vorige week, kort na de dood van Dubey, had filmmaker Sandip Kapur getweet om te suggereren dat Manoj Bajpayee het als de gangster zou ‘doden’.

READ  Eerste MultiVersus-cyclus eindigt op $ 10.000 nadat underdogs Bugs/Velma-meta hebben doorbroken

“Wat er vandaag tijdens de ontmoeting is gebeurd, is meer dan filmische en dramatische ervaring. @BajpayeeManoj wat dacht je ervan om Vikas Dubey te spelen in je volgende? Je zult het doden! #VikasDubey #Encounter @DrKumarVishwas,” tweette Kapur.

Al snel begonnen speculatieve rapporten de ronde te doen dat Manoj Bajpayee wordt gekoppeld aan een project op Vikas Dubey.

Echter, Bajpayee tweette al snel op zijn geverifieerde account om te zeggen dat dit “verkeerd nieuws” was.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *