Alan Wake 2 op Xbox Series S is vergrendeld op 30 fps

Alan Wake 2 op Xbox Series S is vergrendeld op 30 fps

In tegenstelling tot de Xbox-serie Alan Wake2 Volgens ontwikkelaar Remedy Entertainment wordt de game vergrendeld op 30 frames per seconde op de Xbox Series S.

studio vorige week onthuld Dat, terwijl 30 fps de juiste keuze was Alan Wake2 Het moet zijn ingeschakeld en het heeft een prestatiemodus die 60 frames per seconde toestaat. Remedy maakte destijds echter geen melding van de Xbox Series S Game Informer heeft het bedrijf hierop aangesproken. Remedy bevestigde vervolgens dat de Xbox Series S geen prestatiemodus zal hebben.

Deze stap benadrukt nogmaals de uitdagingen van de tweeledige consoleontwikkeling van Microsoft. Larian Studios, ontwikkelaar Baldurspoort 3, is bekend dat hij problemen heeft gehad met de Xbox-versie van de game. Echter, met 50/50 verdeling tussen S- en X-eigendomOntwikkelaars hebben niet veel opties.

Betekent dit dat eigenaren van een Xbox Series S een ruwe deal krijgen? niet precies. Volgens de communicatiedirecteur van Remedy, Thomas Buha, was het “Het is vanaf het begin ontworpen als een 30 fps-ervaring die zich richtte op visuals en sfeer. Je kunt de Xbox Series S-versie verwachten Alan Wake2 Iets minder opvallend dan de Series X-versie, maar hij ziet er nog steeds geweldig uit.

Alan Wake2 Het is meer bedoeld als een survival-horrorspel dan het origineel, met de nadruk op kleine, intieme ontmoetingen in plaats van grote, machine-inspannende gevechten. Je hoeft waarschijnlijk geen schimmige mensen af ​​te weren terwijl een bezeten tractor je probeert te vermoorden, dus de Series S zou daar nog steeds bewonderenswaardig mee om moeten gaan. Welk platform je ook gebruikt, je hoeft niet lang te wachten, in tegenstelling tot de arme Alan die al dertien jaar in de Dark Place zit. Alan Wake2 De game wordt op 27 oktober uitgebracht voor PlayStation 5 en Xbox Series

READ  Iron Harvest wordt eind 2021 gelanceerd voor PS5, Xbox Series, PS4 en Xbox One

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *