Alan Wake Remastered’ Switch vs. Xbox 360 vs. PS5 grafische vergelijking

Alan Wake is een van die games die in de loop der jaren een beetje een cultstatus heeft gekregen sinds de eerste lancering in 2010. Dus als reactie op zijn status als zodanig, werkte het oorspronkelijke team van Remedy samen met een andere studio en Epic Games Publiceren om een ​​geremasterde versie van de game binnen te halen. Het team was van mening dat een remaster een betere weg was om te nemen dan een remake, simpelweg omdat het paste in hun doel om “de kerngameplay en verhalende elementen van de game te behouden, maar de beelden voor nieuwere gamesystemen te verbeteren en tegelijkertijd de 4K-resolutie te ondersteunen, zodat de titel aantrekkelijk is.” voor zowel degenen die de originele als de nieuwe spelers speelden”

Welnu, nu de game vanaf vandaag officieel op alle platforms is uitgebracht en de Shadow of the Switch-versie pas gisteren op de Nintendo Switch is uitgebracht, kunnen we eindelijk zien of die visie waar is door de game te herwerken.

Als het gaat om platformonafhankelijke versies zoals deze, weten we zeker dat niemand verwachtte dat de Switch er visueel het beste uit zou zien, maar hoe ver verwijderd is de Switch-versie van zijn concurrenten? De GameXplain-video hierboven laat zien hoe groot sommige verschillen kunnen zijn.

Een van de meest voor de hand liggende dingen aan deze vergelijking is de algehele framesnelheid die de Switch-versie heeft vergeleken met de PS5 en zelfs de originele tegenhangers van de Xbox 360. Bovenop wat al een lagere visuele ervaring is, deels vanwege de hardwarebeperkingen van Switch, is het ziet eruit als de speciale editie van de Switch. De game is besmet met zaken als onstabiele framesnelheden, matte texturen en imperfecte personagemodellen.

READ  De Xbox Grounded Survival Game gelanceerd in 1.0 op 27 september

Hoewel een deel hiervan voor sommigen misschien niet als een verrassing komt, zoals te zien is in de GameXplain-video, is het echt jammer dat zelfs de originele Xbox 360-versie op sommige gebieden beter lijkt te presteren dan de Switch-remaster, ondanks dat het een minder krachtige console is dan de Switch. hij is.

Over het algemeen is dit geen klap voor de algehele kwaliteit van het spel. Alan Wake is nog steeds dezelfde game als 12 jaar geleden, en het is jammer dat de Switch-versie van de game niet zo goed lijkt te werken als sommigen hadden gehoopt.

Written By
More from Vanessa Hale
Video: Hier is een blik op Microsoft Flight Simulator die draait op Xbox Series X.
Nog maar een paar dagen tot de release van Microsoft Flight Simulator...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *