Phillies top Padres in NLCS Game 3, bovenaan de serie dankzij avonturenspel Jean Segura

Phillies top Padres in NLCS Game 3, bovenaan de serie dankzij avonturenspel Jean Segura

het regisseren van de achtbaanritten die hun seizoen waren, Jean Segura en de Philadelphia Phyllis kwam om te verslaan San Diego Padres In NLCS Game 3, profiteren van de serie 2-1. Kort nadat zijn mislukte verdedigende spel op het tweede honk Padres in staat stelde gelijk te spelen, deed Segura een uitval voor een van de twee rondes op het veld, wat het startsein gaf.

Gedeeltelijk gevoed door Segura die de duik speelde, sloot de Phillies-crew hem vanaf daar buiten en behaalde een 4-2 overwinning. Velez reed daarna bijna de hele wedstrijd Kyle Schwarber Hij leidde de 2e helft van de eerste met zijn tweede homerun van de serie.

Padres stopte in een vreemde actie op slechts vier uur toen, met lopers op het eerste en derde honk, Jake Kronworth Een bal in de korte stop gooien leek een dubbelspel. Bryson Stott maakte een routineworp naar Segura om de tweede plaats te dekken, maar Segura ving de bal eenvoudigweg niet. Na herhalingen te hebben bekeken om er zeker van te zijn dat hij de bal nooit ving, eindigde iedereen veilig en scoorde.

Dit is een pluspunt Reese Hoskins“Het snuiven van een helikopter voor het eerste honk veroorzaakte de intense defensieve avonturen die het team al vroeg teisterden en… nou ja, ze gingen gemakkelijker om met de overwinning in het laatste deel van het seizoen.

Deze keer plaatste Segura in ieder geval snel het verkeerde in zijn achteruitkijkspiegel door met een koppelingsslag naar buiten te komen om een ​​​​tweetakt van de Padres-start te rijden. Joe Musgrove. Als een soort kosmische kers op de taart werd Segura meteen vanaf het eerste honk geplukt.

READ  Cardinals DE JJ Watt geactiveerd vanuit het infrarood voor de wildcard-wedstrijd tegen de Rams

Velez profiteerde later van een opslagfout van Padres toen hij onverstandig was Juan Soto Duiken is toegestaan Alec BoomKlop RBI om tegen de muur te rollen.

Terwijl San Diego de overhand leek te hebben in hun Match 3-wedstrijd met Red Hot Musgrove, vertrok Phyllis doelman suárez Ze heeft andere ideeën. De 27-jarige stond slechts twee hits toe en liep één in vijf innings, waardoor slagman Padres op de grond bleef. Echter, Velez-coach Rob Thompson besloot Suarez na slechts 68 worpen van het veld te sturen en gaf de bal aan zijn worstelaar.

Zach Evelyn En Jose Alvarado vochten allebei verliezend, zij het moeilijk, rondes voor de dominante Seranthony Dominguez De wedstrijd werd afgesloten met twee helften gered. Bij de negende keer verscheen er een nabijgelegen swing call gorexson brovar De zaak van Feliz heeft geholpen.

Veteraan Padres werd ontslagen na een rumoerig meningsverschil met derde honkscheidsrechter Todd Tichenor.

De Phillies leiden het thuispubliek met een 2-1 voorsprong. Game 4 speelt zich zaterdagavond om 19:45 uur ET af op Fox. San Diego is van plan om te beginnen Mike Clevenger. Thompson zei dat de Velez met links zou gaan Billy Walter. De 25-jarige moet nog spelen in het naseizoen, maar heeft solide rollen gespeeld in de tweede helft. Philadelphia zal waarschijnlijk weer zwaar op de Bulls leunen, waarbij Thompson verwacht dat Walther slechts één keer zal werken tijdens de line-up.

Wilt u de belangrijkste evenementen van oktober volgen? Ik heb je gedekt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *