Alinity belt de politie nadat fans bij haar thuis zijn opgedoken

Natalia “Alinity” Mogollon kondigde aan dat ze contact had met de politie nadat meer dan één onwelkome bezoeker bij het huis van de zender was verschenen en haar begon lastig te vallen. Het incident begon tijdens de uitzending, voordat Alente naar Twitter ging en het incident bevestigde, onthullend dat ze in orde en gezond was, communiceerde met de politie en deed aangifte van het incident.

“Verschijnen in het huis van de maker wordt beschouwd als intimidatie”, zei Alente. “Ik tolereer dit niet en ik zal contact opnemen met de politie en aangifte doen.”

“Met mij gaat het goed, ik heb zo geschud”, voegde de uitzending een paar uur later toe in een update. ‘Het was gewoon een groep verveelde kinderen die dachten dat het grappig zou zijn?’

Als reactie op de reactie op de update merkte Alinity op dat individuen dingen zeiden in de chat terwijl ze buiten het uitzendvenster waren en de kleur van haar huis beschreven.

“Ik stroomde naar binnen en ze zeiden dingen in mijn gesprek dat ze buiten mijn raam stonden, terwijl ze de kleur van mijn huis aan het beschrijven waren”, zei Alente. “Heel erg eng.”

Het is onduidelijk hoeveel personen er in het Alente-huis zijn verschenen, en het is ook niet duidelijk of het fans zijn. Hoe het ook zij, het is onaanvaardbaar gedrag, en helaas is dit niet allemaal ongewoon. Tussen degenen die op zoek zijn naar 15 minuten roem, fans die grenzen niet begrijpen en trollen, dit soort incidenten lijken de hele tijd te gebeuren.

READ  Nogmaals met PG 5 PlayStation 5 Colorway - PlayStation.Blog

Op het moment van publicatie is het niet duidelijk welke voortgang er al dan niet is geboekt. Het is ook onduidelijk of er een aanklacht is ingediend of dat er mensen zijn gearresteerd. Hoe het ook zij, we zullen ervoor zorgen dat het verhaal wordt bijgewerkt wanneer en als er meer informatie wordt verstrekt. Ondertussen kun je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen via het persoonlijke Twitter-account van Alinity, dat te vinden is Hier.

Written By
More from Aubrey Mason

Van games tot Netflix-series: deze Nederlandse exportproducten doen het goed

In totaal bedroeg de internationale handel in diensten 52,8 miljard euro, meldt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *