All-Star Baseball Prep Games: Zuid gaat 0-3 op het tweedaagse WBCA Championship in Oshkosh | Honkbal middelbare school

Aanvalsstrijd leidde tot drie nederlagen voor het zuidelijke team in twee, drie wedstrijden van de Wisconsin Baseball All-Star Coaches Association op EJ Schneider Field in Oshkosh.

Het Zuid-team, voornamelijk bestaande uit de Madison District Class van 2021 van net afgelopen pre-season spelers, scoorde zaterdag slechts één treffer in een vroege 4-0-nederlaag tegen het Oosten, en gaf toen meer lopen op dan ze binnen kregen een verlies van 10-3. Voor het zuiden om het evenement af te sluiten.

Tommy Mayer van de East Tommy Mayer van Wauwatosa West en Mason Ruh van Lutheran Wisconsin vormden samen één slagman tegen de South. Viroqua’s Clayton Slack schoot het enige doel naar het zuiden.

En in de tweede wedstrijd van Zuid op zaterdag verloren drie schutters zes keer vier wijd, waarvan twee met volle honken, en de Zuid sloeg vijf honkslagen in een 10-3 verlies. Trace Kirchberg van Columbus sloeg twee singles, Charlie Pugh van Mount Horeb sloeg RBI, Keagon Kaufmann van DeForest en Josh Caron van Sun Prairie van South.

Op vrijdag scoorde Al Shamal twee doelpunten in de eerste helft van de achtste inning om een ​​4-2 overwinning veilig te stellen. Sam Giombetti van Lake Mills kreeg de enige honkslag op het extra honk in het zuiden, een tweehonkslag.

Oost en West eindigden beiden met 2-0-1 voor de kampioenschapsrecords, dankzij een negen-game, 7-7 gelijkspel dat vrijdagavond werd afgeblazen vanwege de duisternis. Noord werd in het algemeen 1-2.

More from Madison Garrett

AMD biedt twee APU’s voor doe-het-zelvers die kunnen spelen met een resolutie van 1080p

Het heeft lang geduurd, maar we hebben eindelijk een paar AMD’s Zen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *