Microsoft-nieuwsoverzicht: Skype test geanimeerde achtergronden voor videogesprekken, nieuw project heeft tot doel de Xbox Series S in een gaming-laptop te veranderen en meer

De Microsoft News Feed is een wekelijkse functie die het belangrijkste Microsoft-nieuws van de afgelopen week belicht. Ga zitten, drink een kop koffie en geniet van het lezen!

Australisch project verandert de Xbox Series S-console van Microsoft in een gaming-laptop

Een nieuw project, gestart door een groep Australiƫrs, UPspec Group, op Kickstarter, heeft tot doel de Xbox Series S van Microsoft in een gaming-laptop te veranderen. Het project trok meer dan zes keer het doel van $ 9650.

Skype begint met het testen van geanimeerde achtergronden voor videogesprekken

Met een nieuwe Skype Insider-release is Skype begonnen met het testen van geanimeerde achtergronden voor videogesprekken. Het idee is om videogesprekken leuker te maken, en het is vergelijkbaar met een functie die al een tijdje beschikbaar is in Zoom.

Space crowd wallpaper is vervangen in Skype en LeBron als geanimeerde wallpaper

Microsoft blijft toegewijd aan DoD na het annuleren van een JEDI-contract van $ 10 miljard billion

Ondanks de oproep van het ministerie van Defensie om het contract van $ 10 miljard van JEDI met Microsoft te beƫindigen, zei het bedrijf dat het zich blijft inzetten voor de divisie, met de mogelijkheid om deel te nemen aan een nieuw miljardencontract, zij het met meer voorwaarden, en hand in hand te blijven werken Met het leger op andere projecten.

Ernstig wormcontract

Xbox Insider om consolemeldingen te ontvangen van nieuwe functies, taken en updates

Sinds deze week ontvangen Xbox Insiders meldingen over Xbox Insider-nieuws en -wijzigingen. Meldingen komen via het Xbox-toastsysteem dat wordt gebruikt voor andere soorten berichten, zoals wanneer je prestaties krijgt of wanneer je een melding krijgt dat een download is voltooid. Zodra de nieuwe update is uitgebracht, zullen alle Xbox Insiders standaard meldingen ontvangen, maar deze kunnen worden uitgeschakeld als ze dat willen in hun instellingen.

READ  Chivalry II voor PS5 en Xbox Series X | S, PS4, Xbox One en pc met de Coxwell Map in nieuwe promo
Xbox binnen
Xbox binnen

Deze week in Microsoft Teams

Microsoft Teams-telefoons ondersteunen Handen opsteken met een simpele klik op een knop

Vorig jaar introduceerden ze een nieuwe “raise your hand”-optie. Deze functie is momenteel beschikbaar voor alle Microsoft Teams-klanten, behalve voor Teams-telefoons. Maar Microsoft heeft onlangs via het Microsoft 365-beheercentrum onthuld dat het nu ook naar Teams-telefoons zal worden gebracht, zodat u kunt spreken wanneer er iets belangrijks naar voren komt tijdens werkgesprekken.

Met Microsoft Teams kunnen organisatoren nu vergaderingen op elk moment vergrendelen en ontgrendelen

Oorspronkelijk gespot op de roadmap in april, stelt Microsoft Teams nu organisatoren van vergaderingen in staat om vergaderingen te vergrendelen en te ontgrendelen, wat kan worden gebruikt om te voorkomen dat mensen op een bepaald tijdstip deelnemen aan een vergadering.

Microsoft Teams voor iOS en Android kan nu alle berichten vertalen

De mogelijkheid om alle berichten op iOS en Android in Teams te vertalen, is nu algemeen beschikbaar voor alle gebruikers, nadat het een paar weken geleden begon uit te rollen.

Microsoft Teams voor iOS kan nu tot 7 deelnemers aan de vergadering tegelijk markeren

Het is nu mogelijk om maximaal 7 deelnemers tegelijk uit te lichten, wat betekent dat een videofeed van 7 personen, waardoor deze altijd zichtbaar is, op iOS-apparaten kan worden gepind.

Microsoft Teams schakelt de Samen-modus in voor alle soorten vergaderingen

De Together-modus is uitgebreid om te werken met vergaderingen van elke omvang, zolang er een of meer deelnemers zijn.

Dat was het voor deze week. Volgende week zijn we terug met meer Microsoft-nieuws.

Deel dit bericht:

READ  Outriders werken nu zoals bedoeld op Xbox, PlayStation en pc
Written By
More from Vanessa Hale

Madden NFL 21 en een paar andere Xbox-games zijn deze week gratis te spelen

De gratis dagen van Microsoft zijn dit weekend terug met nog drie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *