Allahabad HC RO Eindresultaat Hindi 2023 OUT Download pdf, bekijk hier de officiële kennisgeving

Het Hooggerechtshof van Allahabad heeft de definitieve resultaten bekendgemaakt van het wervingsexamen Hindi/Urdu RO dat in 2021 is gehouden. Kandidaten kunnen het resultaat downloaden van de officiële website van Allahabad HC, namelijk www.allahabadhighcourt.in Voor meer details zoals officiële kennisgeving, downloadprocedure voor het eindresultaat en directe link om resultaten te downloaden, kunnen kandidaten het onderstaande artikel raadplegen.

Allahabad HC RO Definitief Indiaas resultaat 2023

Allahabad HC RO Definitief Indiaas resultaat 2023

Allahabad High Court heeft het eindresultaat voor 2023 Allahabad HC RO vrijgegeven op zijn officiële website voor de functie van Hindi/Urdu Revenue Officer. Kandidaten kunnen de definitieve lijst bekijken op de officiële website van Allahabad Health Centre, www.allahabadhighcourt.in

Allahabad-complex RO Hindi / Urdu Recruitment Exam 2021 is uit voor in totaal 30 Hindi en Urdu Revision Officer-posities. Het Hooggerechtshof van Allahabad heeft nu de resultaten van deze zaak bekendgemaakt.

Maar liefst 28 vacatures werden geadverteerd door de commissaris van Allahabad voor de positie van de Indiase auditfunctionaris en twee posities moesten worden vervuld voor de positie van de Urdu auditofficier.

Fase I-onderzoek met omgekeerde osmose van het Hooggerechtshof van Allahabad, d.w.z. op 6 en 7 januari 2022, en resultaten aangekondigd op 17 augustus 2022. Terwijl het fase II-onderzoek werd uitgevoerd op 30 september 2022.

We hebben een stapsgewijze handleiding gedeeld om het eindresultaat te downloaden dat is vrijgegeven door Allahabad Centre. Kandidaten kunnen de officiële kennisgeving van het Hooggerechtshof raadplegen voor gedetailleerde informatie via de onderstaande directe link.

Kennisgeving van het eindresultaat aan de gemeenteraad van Allahabad

Hoe een bestand te downloaden Allahabad HC RO eindstand?

  1. Ga naar de officiële website van Hooggerechtshof van Allahabad, www.allahabadhighcourt.in
  2. Ga naar de startpagina en klik op Web Diary Events in de rechterbovenhoek.
  3. Klik onder het webjournaalevenement op de link ‘Inhuren’
  4. Zodra u op werving klikt, wordt een lijst met alle aankomende evenementen zoals examens, resultaten of afspraken getoond.
  5. Klik op de link met “Resultaat Aankondiging Finale Audit Officer Recruitment Exam (Hindi) – 2021 en Resultaat Audit Officer Recruitment Exam Final (Urdu) – 2021”
  6. Officiële kennisgeving van Allahabad HC RO-resultaten zal verschijnen.
  7. Onder de officiële kennisgeving zullen er twee links zijn: “Klik hier om de eindresultaten van de Audit Officer Recruitment Test (Hindi) – 2021 te bekijken” en “Klik hier om de Audit Officer Recruitment Test Final Results (Urdu) – 2021” te bekijken.
  8. Klik op de link van een resultaat dat u wilt downloaden en de lijst verschijnt op uw scherm.
  9. Sla de lijst op en bewaar de afdruk voor toekomstig gebruik.
  10. Hier is de directe link naar Allahabad HC RO Eindresultaat 2023
READ  Minecraft Dungeons downloaden op Nintendo Switch

Allahabad HC RO Eindresultaat 2023 (Hindi)

Allahabad HC RO Eindresultaat 2023 (Urdu)

Kandidaten moeten de lijst downloaden en zich ook voorbereiden op medische onderzoeken, documentverificatie en andere criteria die zijn voorgeschreven door het Hooggerechtshof van Allahabad.

Written By
More from Eda Greene
Dangal Play – Download de app om Dangal Channel-shows online te bekijken
Beschikbaar op Google Play, App Store, Tizen en Android TV – Download...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *