Inspired onthult de nieuwste online, mobiele games

ik

nspired Entertainment kondigde dinsdag de lancering aan van zijn nieuwste online en mobiele gokspellen, Jin Chan Cash en Halloween Cash Pots.

Jin Chan Cash biedt geluk en is gebaseerd op de populaire, mythische Chinese Feng Shui-charme die bekend staat als de ‘Geldkikker’. Het personage, dat verondersteld wordt rijkdom aan te trekken en te beschermen, vertegenwoordigt welvaart en goed nieuws voor een vermakelijke en zeer boeiende slotervaring.

Met een Multi Cash Collector Bonus-functie, Jin Chan Cash is een slotspel met 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen, waarin spelers van begin tot eind grote geldprijzen en bonussen kunnen winnen. De Spin Chance-functie biedt spelers meer kansen om extra spins te winnen.

Om spelers in oktober huiveringwekkende opwinding te bezorgen, Halloween Cash Potten is het snelle en aangrijpende slotspel van dit seizoen. Halloween Cash Pots biedt een spannend, griezelig en mystiek avontuur vol geld en geeft spelers de kans om hun spookachtige winsten om te zetten in grote geldprijzen via de Cash Collector Bonus.

Halloween Cash Pots biedt Spin Chance, waardoor spelers meer kansen krijgen om extra spins te winnen voor grote geldprijzen en bonussen. Deze online en mobiele gokkast is de fang-tastische traktatie van dit seizoen die spelers op het puntje van hun stoel houdt. Samen met een ander populair spel, Book of Halloween, zorgt het ervoor dat er dit jaar nog genoeg lekkers te krijgen zijn van Inspired.

Claire Osborne, VP Interactive bij Inspired, zei: “We zijn verheugd om onze groeiende internationale portfolio van zeer boeiende online en mobiele gokspellen uit te breiden met de lancering van Jin Chan Cash en Halloween Cash Pots. Met de mogelijkheid van grote geldprijzen en veel gratis spins, zullen deze games ongetwijfeld doorgaan met onze geweldige reeks game-lanceringen van topkwaliteit. “

READ  Laden in Améli, "In uitvoering", Wat ben je aan het doen?

Jin Chan Cash en Halloween Cash Pots zijn gepland voor wereldwijde release op 12 oktober 2020.

Written By
More from Eda Greene

September 2020: alle belangrijke game-releases voor PS4, Switch, Xbox One, pc

We zijn weer een maand dichter bij de aanstaande lancering van Xbox-serie...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *