Alle Cyberpunk 2077-updates gepusht naar 2022

Cyberpunk 2077 film Ontwikkelaars-cd Projekt Red vorige week aangekondigd De Xbox Series X- en PlayStation 5-versies van de game zijn uitgesteld tot 2022. Op donderdag heeft de ontwikkelaar zijn ontwikkelingsroadmap – voor het eerst gepubliceerd in januari – bijgewerkt. Met een meer gedetailleerde look Op het moment van de vertraging lijkt het erop dat er voor 2021 geen verdere updates worden verwacht.

Updates van de volgende generatie voor beide The Witcher 3: Wild Hunt En Cyberpunk 2077 film Getroffen door vertragingen, momenteel gepland voor het eerste kwartaal van 2022, volgens de routekaart. “Updates, verbeteringen en aanvullende gratis inhoud” worden gedurende die periode en daarna verwacht.

Foto: CD Projekt Rood / CD Projekt

Cyberpunk 2077 film Het werd oorspronkelijk uitgebracht op 10 december 2020. De lancering was zeker niet goed. De game bleek zo vol fouten te zitten dat zowel Sony als Microsoft alle terugbetalingen moesten accepteren; Het is voorbij met Sony Verwijdering Cyberpunk 2077 film Geheel uit de PlayStation Store. (Het spel sinds Weer toegevoegd aan dat platform.)

De ontwikkelaar heeft sindsdien meer dan 10 patches uitgebracht Cyberpunk 2077 filmMoeilijke lancering, die veel van de bugs van het spel verplettert. CD Projekt Red had oorspronkelijk “meerdere updates en verbeteringen” beloofd, waaronder gratis DLC en een console-update van de volgende generatie na patch 1.3 in de resterende maanden van 2021. Patch 1.3 werd uitgebracht in augustus Met een deel van die gratis downloadbare inhoud, in de vorm van belangrijke opties, animaties en aanvullende cosmetische items. Meer van deze gratis downloadbare inhoud wordt verwacht in 2022, en dit is uitgesteld zodat de ontwikkelaar zich kan concentreren op meer urgente verbeteringen van de levenskwaliteit.

Meer informatie over de nieuwe DLC wordt “in de komende maanden” verwacht, nadat de “belangrijkste fixes en updates” zijn aangepakt.

READ  Ubisoft heeft Tom Clancy's The Division Heartland stilletjes uitgesteld
Written By
More from Aubrey Mason
Saints Row reboot om in première te gaan op Gamescom
Uitgever Deep Silver plaagt een Saints Row-reboot, min of meer bevestigd door...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *