Alle Dragon Heart-locaties en wat ze doen

Alle Dragon Heart-locaties en wat ze doen

Draken zijn altijd aanwezig geweest in de producties van Miyazaki en George R.R. Martin. Enorme Elden Ring-wezens laten drakenharten vallen, dus hier kun je ze allemaal vinden en gebruiken!

Terwijl je door de Elden Ring vordert, zal Tarnished vele echt felle vijanden tegenkomen. Een van de meest indrukwekkende zijn de draken die door de tussenliggende landen zwerven.

Deze monsters zijn er in veel verschillende soorten, elk met hun eigen unieke vaardigheden en gedrag. Maar als je ze eenmaal hebt vermoord, krijg je iets onverwachts: hun hart.

Dragon Hearts zijn de sleutel tot bepaalde personage-builds in de Elden Ring, en ze zijn beperkt, wat betekent dat je ze niet kunt cultiveren zoals je zou doen met Runes.

Hier vind je draken waar je harten uit moet halen.

En als je nu nieuwsgierig bent naar het fokken van runen, hier Mislukte strategie om de volgende keer te waarschuwen voor je invasie!

Elden Ring Dragon Boss Fight

Van Software

Alle Elden-draken die harten laten vallen

De draken in deze lijst worden gecategoriseerd op basis van hun locatie in het spel, te beginnen met de gebieden die de meeste spelers waarschijnlijk als eerste zullen bezoeken.

limgrave

  • Vliegende Draak Agheel (Fire, x1 Heart) – Tenzij je op een belangrijke manier van het spoor bent afgedwaald, zou dit monster de eerste draak moeten zijn die je tegenkomt. Landing in het midden van Lake Limgrave, Bloody Finger Hunter Yura zal je ook waarschuwen.

lornia meren

READ  Fear Fest keert in september terug met de allereerste Horror Game Awards

Belangrijke gebieden van Lyon

De volgende draken zijn alleen toegankelijk door verder te gaan Ranni the Witch-missie, waarmee je toegang krijgt tot de hooglanden van Liurnia. Bekijk onze gids voor het voltooien van de missie, die je ook een legendarisch zwaard geeft!

Rani de Heks Elden Ring

Van Software

  • Glintstone Dragon Adula (Magic, x3 Hearts) – Adula wordt aanvankelijk gevonden in de Three Sisters, maar zodra haar gezondheid is verminderd, teleporteert ze onmiddellijk naar de Manus Celes, die later in de zoektocht toegankelijk is.
  • De draak heeft geen naam (Magie, x1 hart elk) – Er zijn drie generieke draken ten westen van de Moonlight Mod. In tegenstelling tot andere niet nader genoemde draken in de Elden Ring, laten deze draken elk één hart vallen.

Caelid

READ  Duizenden World of Warcraft Classic-spelers gedownload op een enkele server voor een nieuwe level-ervaring
Elden Ring Draak Nacht Bouwen

YouTube: Mispap1

Mount Gilmer

  • magma erm (Fire, x1 Heart) – Nog een Wyrm om te verslaan, dit keer in Volcano Manor, de Gelmir Legacy Dungeon.
  • magma erm (vuur, x1 hart) – Wyrm voorlaatste. Deze bevindt zich in Lava Lake naast het Seethewater Terminus-station.

bergtoppen van reuzen

  • Borealis, Bevroren mist (Frostbite, x1 Heart) – Borealis ligt aan het bevroren meer op de meest noordoostelijke locatie op de kaart. Het meer is groot, dus je zult het niet moeilijk vinden om het te vinden.
  • Grote Werveling Theodorix (Fire, x3 Hearts) – Ondanks de bevroren locatie, Noordelijke hoogte van de verbijsterende Albinorisde Grote Wyrm richt brandschade aan, bereid je dienovereenkomstig voor.

Hieronder is een kaart met een visuele weergave van het hart van elke draken in de tussenliggende landen.

drakenhart kaart

Kaart Genie, FromSoftware

Wat doen drakenharten in de Elden Ring?

Nu je de inwendige organen van elke Elden Ring-draak hebt verzameld, vraag je je af wat ze doen.

Breng ze naar een van de twee Dragon Communion-kerken en je zult ze kunnen consumeren als je je omkleedt om krachtige spreuken op basis van draken te leren.

De Limgrave-kerk is daar natuurlijk ook te vinden Voltooi de Boc the Seamster-missie, dus er is geen reden niet Om je Demi-Human-vriend te helpen.

De Caelid-kerk bevindt zich direct naast het slagveld waar je de Decaying Ekzykes zult tegenkomen, dus Bekijk het op weg naar het oorlogsfestival van generaal Radan!

Zoals je zou verwachten, eet drakenharten Het heeft nadelen. In de Elden Ring resulteert dit in permanente cosmetische veranderingen in je personage. Hier is hoe je het terug kunt veranderen!

READ  Factcheck: Minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah negatief test op coronavirus is onjuist

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *