Alles wat we vandaag op de Xbox Developer Direct hebben gezien

schermafbeelding: Tango Gameworks / Kotaku

Microsoft hield vandaag zijn Developer Direct-showcase, met de nadruk op een aantal nieuwe games die naar Xbox, pc en Game Pass komen. We kregen een frisse blik op enkele van de meest verwachte titels, evenals een handige kleine ritmeverrassing van de ontwikkelaars van innerlijk kwaad. Maar genoeg gekletst, laten we eens kijken naar wat Microsoft vandaag liet zien.


Minecraft-legendes

We leerden voor het eerst Minecraft-legendes afgelopen jaar. Een spin-off van het immens populaire overlevingsspel, legendes Misschien is het, onverwachts, een actie- en strategiespel voor meerdere spelers. legendes Het zal een verhalende coöpmodus hebben, evenals een PvP-modus met procedureel gegenereerde omgevingen, wat veel is van wat we vandaag hebben gezien. Bekijk het hier:

Microsoft


Forza Motorsport

De mensen bij bocht 10 lieten wat zien Zeer mooie opnames komt eraan Forza Motorsportdie dit jaar verwacht wordt. Deze show concentreerde zich op de kern van MotorsportVisuele flair, inclusief zeer gedetailleerd vuil, schade en “gevechtslittekens” die zich op je digitale auto’s zullen ophopen, plus extra details die zijn toegevoegd aan de dynamische tijd van de dag en de begroeiing langs de baan. De auto’s zullen naar verwachting ook realistischer fysiek gedrag krijgen, met verbeteringen aan de ophanging en uitlaat.

Lees verder: Deze racegame belooft de beste vuile videogameauto’s die je ooit hebt gezien

Forza Motorsport – Overzicht van de game-ontwikkelaars

Hallo Fay Rush

We dachten natuurlijk allemaal “waarom kunnen we de bedrijfsbazen niet uitschakelen in dit felgekleurde actiespel met ritmische actie-aanwijzingen? Oh, en het is gemaakt door de mensen die dat wel deden.” innerlijk kwaad. Nou, denk niet meer: Hifi haast De grootste verrassing van vandaag is dat spelers in de huid kruipen van een aspirant-rockster met een percussieve robotarm die hard op de maat slaat met een vliegende V-gitaar…wat logisch is, want dat is alles wat een vliegende V kan doen. Het ziet er interessant uit, en trouwens, het komt vandaag uit! Op Game Pass zelfs.

Lees verder: Horror Devs Surprise World met Bright Action Game, op Game Pass vanavond

Hi-Fi Rush – Lanceringstrailer

roodval

Arkan, de studio die ons bracht beledigendEn slachtoffer 2017 en doodsklap Momenteel bezig roodvalEen open wereld, FPS-sandboxgame met coöp voor vier spelers. Met een paar vrienden zul je op gepaste wijze gotische vuurwapens gebruiken om bloedzuigende vampiers uit de weg te ruimen. Arkane beschrijft de plek als zijn grootste wereld tot nu toe. Terwijl het erg op elkaar lijkt links 4 Dead-spel Met vampieren toonde het duiken in de gameplay van vandaag de meeslepende sterke punten van Arkane, wat betekent dat er verschillende manieren zijn om vijanden en doelen tegen te gaan, met een aantal onzekere resultaten. roodval Die wordt verwacht op 2 mei dit jaar.

Microsoft/Bethesda


The Elder Scrolls online: Necrom

ESO Maak verbinding met een nieuwe uitbreiding: nichroom. Verwacht een geheel nieuwe klasse, de Arcanist, en wat avontuur op en buiten het land, want er zijn nieuwe schiereilanden om te verkennen in het Mushroom Kingdom in Morrowind. Je komt ook even binnenlopen apocriefen, een van de prachtige helse werelden van de Elder Scrolls. Beschikbaar op respectievelijk 5 juni en 20 juni voor pc en consoles.

Microsoft/Bethesda


Terwijl het vorig jaar een beetje ontbrak op het gebied van Xbox- en Game Pass-exclusives, met hoog in het leven Misschien wel het meest beruchte jaar van 2023, het zal zeker op zoek zijn naar meer opwinding. De veel gehypte, lang uitgestelde Bethesda sterrenveld Het zou ook uitgaan, in juni niet minder. Denk je dat ze het deze keer volhouden?

READ  De eerste trailer voor Immortality toont een "interactieve filmtrilogie"
Written By
More from Aubrey Mason
Het nieuwe verzendsysteem van Destiny 2 is ongelooflijk verwarrend en omvat niet voor niets bounty grinding
We weten al lang dat het verzendsysteem, waarmee spelers zichzelf kunnen uitrusten...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *