Midnight Suns Deadpool DLC is een regenboog te midden van overweldigende duisternis

Midnight Suns Deadpool DLC is een regenboog te midden van overweldigende duisternis

de eerste De middernachtzon Character DLC is bijna hier, tot grote ergernis van iedereen in een straal van drie kilometer rond het superheldenteam. Er zijn veel geweldige personages in de Marvel-film van Firaxis Strategisch spel; Je hebt halfgoden, slechtgehumeurde genieën, mislukte wetenschappelijke experimenten en een schattige demonenhond. Misschien was er altijd een groot, snarky, chimichanga-vormig gat in het Suns-team, en The Good, The Bad en The Undead zullen je voorzien van wijze, zelfreferentiële humor, of je het nu leuk vindt of niet.

dode lijst. Compassie met een mond, de onsterfelijke pijn in ieders kont. Als je niet weet wie deze gemaskerde huurling is, vermoordt hij mensen voor geld en praat hij veel terwijl hij dat doet. Met een flitsende rode jumpsuit, dubbele pistolen, dubbele katana’s en zoveel granaten als hij op zijn persoon kan passen, is Deadpool een agent van chaos. Maar hoe past hij in het filantroopteam dat je al hebt samengesteld?

Jake Solomon, Creative Director bij Firaxis, zei onlangs dat Deadpool oorspronkelijk gepland was om in de hoofdcampagne van Midnight Suns te verschijnen, maar vanwege het feit dat “Zuigt de lucht een beetje uit de kamerHoe meer het verschijnt, hoe beslister de afzonderlijke verhaalmodus is, hoe beter, wat logisch is. Het personage is arrogant, praat onophoudelijk en niemand anders dan jij kan tegen hem op.

Zodra je Venom hebt verslagen in de verhaalmodus, kun je een Deadpool-missie kiezen vanaf de spiegeltafel. Zijn ontmoeting met Hunter is meer dan een willekeurige toevallige ontmoeting, een mislukte overval, en hij begint aan een reis van drie zoektochten vol vampiers, regenbogen en, volgens de man zelf, de meest sexy en meest sexy persoon op aarde.

READ  PC-gaming kan een snel cv in consolestijl krijgen

Midnight Suns Deadpool DLC-inhoud: Een man in een rood met zwart kostuum zit doodsbang bij een vat gemorste rode verf

De eerste aflevering van de geanimeerde serie op zaterdagochtend, The Good, The Bad, and the Undead, introduceert een nieuwe antagonist in Sin, de dochter van de Red Skull, en haar pogingen om een ​​soort vernietiging met ondoden op de planeet aan te richten. . . Deadpool stuit op zijn nieuwe beste vriend, Blade, terwijl ze proberen de fanged dreiging af te weren en erachter te komen wie de kern van de infectie is.

Als je je afvraagt ​​hoe Deadpool speelt, hij is door en door een DPS-speler. Zijn nieuwe eigenschap, “en fuego”, geeft hem stapels op basis van de vijanden die hij doodt zonder zelf schade op te lopen. Iets wijst op een kwetsbaar ego, maar wie zijn wij om te oordelen? Passief “en fuego” stapelen verhoogt de effectiviteit van je kaarten – aanvalsschade, effectgebied en zelfs weerstandspakketten kunnen worden toegepast, zolang je “in brand” staat.

Midnight Suns Deadpool DLC: een primitief gemaakte vingerpoppenshow

Het is een interessante gameplay en je zult zeker een tank mee willen nemen voor de rit, zodat Deadpool uit de vuurlinie kan blijven. Met zware eenheidsmissies en onsterfelijke vijanden moet je je hoofd erbij houden wanneer je je vijanden manipuleert.

Met de aankomst van Deadpool in het klooster komen enkele verbeteringen die alleen hij belangrijk zou hebben gevonden. De futuristische technologie van Iron Man brengt het ontwerp naar voren, Blade besteedt veel aandacht aan dit trainingsveld en wil, zoals verwacht, Deadpool foodtruck. Auto is een doorn in het oog waar alleen een moeder dol op kan zijn, maar het geeft je de mogelijkheid om tijdens gevechten een kaart in je hand weg te gooien voor een extra zet die beurt.

READ  Genshin Impact fix nerfs Mika laadt aanval op, maar er zijn nog grotere problemen

Midnight Suns Deadpool DLC: een man in rood en zwart steekt zijn duimen omhoog naar de camera terwijl zijn vijanden achter hem ontploffen

The Good, the Bad, and the Undead is een relatief kort stuk extra content, maar het zet de toon voor de andere DLC-personages perfect, en na meer dan 40 uur met de originele cast doorgebracht te hebben, is het een verademing om iemand sluit je aan bij het team – zelfs als ze dat niet doen. Hij praat niet meer over eenhoorns. Als je net aan je reis begint met een bovennatuurlijke band, hebben we de beste middernachtjager bouwen Hier, en zelfs een Lijst met lagen van de middernachtzon Zo weet je wie je mee moet nemen in de strijd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *