Alles wat we weten over Valorant Agent 22: releasedatum, mogelijkheden en meer

gepubliceerd: 2023-02-20 T18:11:25

bijgewerkt: 2023-02-20 T18:11:33

De volgende Valorant-agent is in aantocht. Hoewel Agent 22 nog niet officieel is onthuld door Riot, is hier alles wat we weten over het aankomende personage.

Het rooster van Valorant Agent blijft zich in snel tempo uitbreiden. Terwijl de first-person shooter met slechts 10 agenten werd gelanceerd, hebben spelers nu veel opties om uit te kiezen.

Het is nog niet zo lang geleden dat Harbor in aflevering 5 verscheen – wat absoluut een verademing was voor gamers. Het Indiase watervasthoudende middel is echter “teleurstellend” volgens professionals, en velen kijken nu uit naar wat de toekomst in petto heeft.

Artikel gaat verder na aankondiging

Dat gezegd hebbende, hier is alles wat we weten over de volgende agent van Valorant, Agent 22, inclusief een mogelijke releasedatum.

Brave Agent 22: Geruchten, lekken en intimidatie

Er is nog niet veel bekend over de volgende agent van Valorant. Volgens de prominente leaker “ValorLeaks” is de nieuwe agent die momenteel in ontwikkeling is echter wel Codenaam “SmokeDancer”.

Hoewel de codenamen niet vaak veel voorkomen, impliceert de naam dat de volgende minion de mogelijkheid heeft om rook of andere gezichtslijnblokkerende eigenschappen tegen te gaan.

Bovendien heeft een recente update over de staat van agenten van Riot-ontwikkelaar John ‘MEMEMEME’ Gosciki de gemeenschap inzicht gegeven in wat er in 2023 te wachten staat.

Artikel gaat verder na aankondiging

Volgens de ontwikkelaar kunnen fans dit jaar in totaal drie nieuwe agenten verwachten. Daarvan heeft Riot aangekondigd dat we in ieder geval een nieuwe Rookie en een Sentinel zullen krijgen. Ze zouden echter niet onthullen in welke categorie de derde agent zou vallen.

De statusupdate van de agent gaf fans ook een subtiele teaser. Zoals gewoonlijk ligt de voet van de volgende klant bloot. Hoewel er natuurlijk niet veel aan de hand is, lijkt het erop dat Agent 22 arriveert met een metgezel aan hun zijde.

Wanneer wordt de volgende dappere agent vrijgelaten?

de De releasedatum van Agent 22 is nog niet officieel bevestigd door Riot. Agent 22 valt echter buiten het gebruikelijke releaseschema en zou moeten worden uitgebracht in aflevering 6, hoofdstuk 3 – die naar verwachting ergens eind april van start gaat.

Artikel gaat verder na aankondiging

Hoewel dit misschien nog ver weg lijkt, is het vermeldenswaard dat de ontwikkelaars de nieuwe agent mogelijk eerder vrijgeven als ze verder gaan met de ontwikkeling.

We moeten echter gewoon geduld hebben en zien wat Riot in petto heeft.

Dat is alles wat we tot nu toe weten over Valorant’s aankomende Agent 22. Bekijk zeker onze andere Valorant-gidsen om de concurrentie voor te blijven:

De beste dappere agenten | Beste bewakers | Beste duellist | beste voorgerechten | Beste controles | Hoe krijg je gratis buit | Is Valorant op Mac? | Hoeveel mensen spelen Valorant? | Wanneer komt Valorant uit op mobiel? | Hoe u uw dappere naam kunt veranderen | Beste dradenkruisinstellingen Krijgt Valorant een tv-programma?

Artikel gaat verder na aankondiging

READ  De gesloten bètatests van Wuthering Waves beginnen op 24 april
More from Madison Garrett
Deze online straatracegame van $ 6 heeft snel een kleine schare fans opgebouwd op Steam
Ik heb het gevoel dat ik geplukt heb Kanjozoku-spel レ ー サ...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *