Allied Esports heeft vandaag Trovo Mobile Tournaments gelanceerd

Allied Esports heeft vandaag officieel een nieuwe serie toernooien gelanceerd als de Ik vind Holiday Royale vanmorgen gelanceerd. Het evenement zal bestaan ​​uit drie mobiele esports-toernooien van $ 10.000 met populaire Battle Royale-spellen zoals Fortnite, PUBG Movile en Call of Duty Mobile. Het evenement wordt georganiseerd door Trovo en Allied Esports van de HyperX Esports Arena Las Vegas, omdat ze negen dagen mobiele duos-toernooien zullen uitzenden in drie dagen competitie voor elke titel. Vandaag doen ze open kwalificatietoernooien voor het publiek, zoals op de eerste dag van alle games, gevolgd door twee dagen met aangepaste lobby’s voor gesloten kwalificaties en de finales. Ze beginnen de evenementen met Fortnite loopt tot 22 december, met PUBG Mobile Aan 23 december en 26-27 december, en tot slot met Call of Duty Mobile van 28-30 december. Alle wedstrijden en livestreams beginnen om 12.00 uur PT, behalve op 27 december PUBG Mobile Finale, die om 15.00 uur PT begint. Allemaal kunnen ze bekeken worden Zenuwtrekking.

Allied Esports heeft vandaag Trovo Mobile Tournaments gelanceerd

“Om de feestdagen te vieren en ons eerste officiële kalenderjaar af te sluiten, zijn we verheugd om met de Trovo Holiday Royale wat wedstrijdplezier te brengen aan de hele Trovo-gemeenschap,” aldus Allen Chan, Senior Operations Manager bij Trovo. “Nu streamers prijzen en beloningen voor kijkers kunnen winnen, zijn we extatisch om met Allied Esports samen te werken om dit unieke toernooi- en entertainmentconcept aan de Trovo-familie te leveren.”

“De Trovo Holiday Royale is een geweldige kans om Trovo’s meest loyale en actieve communityleden te belonen, terwijl nieuwe gebruikers worden uitgenodigd om het platform op een competitieve en onderhoudende manier te ervaren”, aldus Frank Ng, CEO van Allied Esports Entertainment. “We zijn verheugd om onze esports-organisatie en productie-ervaring samen te brengen met Trovo’s groeiende platform en kijken ernaar uit om in het nieuwe jaar meer mogelijkheden te onderzoeken om samen te werken.”

Over Gavin Sheehan

Gavin is de huidige Games Editor voor Bleeding Cool. Hij is een levenslange nerd geweest die met je kan praten over strips, televisie, videogames en zelfs professioneel worstelen. Hij kan je ook leren Star Trek-schaken te spelen, je genade te zijn op Overwatch, willekeurige coole muziek aan te bevelen en gaat schurken in D & D. Hij geniet ook van honderden andere geeky dingen die niet in een enkele alinea kunnen worden behandeld. Volg @TheGavinSheehan op Facebook, Twitter, Instagram en Vero voor willekeurige foto’s en mijmeringen.

twitter facebook vierkant Instagram envelop

READ  Roblox, een enorm tween-gamingplatform, wordt openbaar
Written By
More from Eda Greene

Berichten downloaden van Messenger, WhatsApp, Viber, Slack en Telegram – OnlineKhabar Engels nieuws

Met smartphones in onze handen zijn mensen vaak bezig met entertainen en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *