De 5 beste Android apps in de Play Store van week 51 – 2020

Er worden voortdurend nieuwe apps toegevoegd aan de Play Store. De meeste zijn echter het proberen niet waard. In dit wekelijkse overzicht verzamelen we daarom de leukste Android apps, updates en games voor je.

Lees verder na de advertentie.

1. 9292

9292 had vorige week geen leuke, maar functionele update. Vanaf nu laat de dienst Reisplanning zien hoe druk het openbaar vervoer is. De nieuwe functie werkt op de trein, tram en bus. De verwachte drukte wordt weergegeven aan de hand van drie figuren, waarbij één figuur “stil” betekent en drie figuren het tegenovergestelde.

De OV-app heeft de functie uitgerold om gebruikers beter te informeren over de verwachte drukte op de weg. De drie cijfers verschijnen automatisch bij het plannen van een reis via de app. U kunt op de reis tikken om per onderdeel van uw reis te zien hoe druk het is.

9292 – reisplanner voor trein, bus, metro & tram

9292

2. De processie tot cavalerie

Deze game werd vorige week verbannen uit de App Store van Apple, maar is nu eindelijk beschikbaar om te downloaden. The Procession to Cavalry is een Monty Python-achtig avonturenspel gemaakt met schilderijen uit het Renaissance-tijdperk. De gameplay bestaat voornamelijk uit het volgen van het verhaal en zo nu en dan op het scherm tikken.

De processie naar cavalerie heeft een goed opgebouwd, maar nogal bizar verhaal. Je start het spel aan het einde van een oorlog waarin bijna alle vijanden zijn verslagen, behalve Hemelse Peter. Het is jouw taak om deze mythische figuur te vinden en te verslaan. Tijdens je zoektocht kom je terecht in allerlei bizarre activiteiten en verhaallijnen. De Procession to Cavalry is dan ook een feest voor fans van Monty Python-humor.

3. Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Fans van Star Wars kunnen sinds vorige week aan de slag met Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords. Het is een vernieuwde versie van de gelijknamige game die in 2004 uitkwam voor consoles en pc. De Android-versie is volledig geoptimaliseerd om op kleinere schermen te spelen. Je bestuurt het spel via het touchscreen van je toestel.

Knights of the Old Republic 2 speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van het eerste deel af. Je neemt de rol aan van een verbannen Jedi Knight die samen met anderen moet samenwerken om de Sith te stoppen. Spelers krijgen de keuze hoe ze dit willen doen: via de donkere of lichte kant van The Force. Gameplay omvat het verplaatsen van de wereld en het verslaan van vijanden.

STAR WARS ™: KOTOR II

Aspyr Media, Inc.

4. Camera gaan

Camera Go is de lichtgewicht versie van de gewone camera-app van Google. Dit is bedoeld voor Android Go-telefoons of apparaten met minder krachtige hardware aan boord. Google heeft vorige week hdr toegevoegd aan Camera Go. Dankzij deze functie wordt de fotokwaliteit van dergelijke Android-smartphones enorm verbeterd.

Hdr zorgt ervoor dat u een breed kleurbereik kunt vastleggen. Op deze manier onderscheidt de camera meer kleuren, wat de kwaliteit van snapshots verbetert. De update voor Camera Go verschijnt op populaire Android Go-telefoons zoals de Nokia 1.3. De hdr-functie is handmatig in en uit te schakelen via de instellingen. U kunt Camera Go op elke Android-smartphone gebruiken door het onderstaande apk-bestand te downloaden.

READ  Cookie Wall: Cookies op Indebuurt

5. Landtong

Headland is een nieuw avonturenspel dat draait om de kracht van verbeelding. Je speelt het spel als een jonge avonturier wiens verbeelding is vernietigd door monsters. Zoek de afzonderlijke onderdelen om je fantasie te herstellen.

Dit is natuurlijk niet zonder slag of stoot, want allerlei monsters proberen je zoektocht te belemmeren. Verder ben je in Headland vooral bezig met avonturen, nieuwe vrienden ontdekken en je personage upgraden. Het spel is 30 minuten gratis te spelen: om verder te spelen moet je de portemonnee trekken.

More from Madison Garrett

Mount en Blade 2 krijgen behoorlijke opstanden

Iedereen die iemand is, kan je vertellen dat het beste deel van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *