Als je denkt dat Fall Guys een perfect mobiel spel zou zijn, heeft China nieuws voor je

Het razend populaire spel Fall Guys: Ultimate Knockout komt naar verluidt naar mobiel. Games-analist Daniel Ahmad getweet dat het Chinese entertainmentbedrijf Bilibili de rechten heeft verworven om een ​​mobiele versie van het spel te publiceren, maar alleen in China.

Op zijn website, zegt Bilibili het wordt de ‘exclusieve agent’ voor een echt mobiel spel op het vasteland van China dat Google vertaalt naar ‘Jelly Bean: Ultimate Knockout’, met ‘jelly bean’ een waarschijnlijke verwijzing naar de boonvormige karakters van het spel. In China hebben de pc- en PS4-versies van de game dezelfde naam.

Er zijn veel geruchten wervelend over een mobiele versie van Vallen jongens die tot dusverre onjuist bleken te zijn. Het officiële Twitter-account voor de game tweette 17 augustus “als je advertenties voor een mobiele versie ziet, zijn het oplichting”, maar heeft nog geen commentaar gegeven op het nieuws van vandaag.

We hebben contact opgenomen met Mediatonic, de ontwikkelaars van Vallen jongens, evenals Bilibili voor meer details en zullen updaten wanneer we iets van hen horen.

Sinds de lancering eerder deze maand op PS4 en pc, Vallen jongens is een enorme hit geweest, en trok meer dan 1,5 miljoen spelers in de eerste 24 uur. De simplistische Battle Royale-game ondersteunt maximaal 60 spelers in een reeks minigame-wedstrijden waarin je springt, duikt en je een weg baant naar de overwinning; spelers worden uitgeschakeld door verschillende rondes, waarbij spelers gaandeweg aanpassingen verdienen.

Het is logisch dat er een mobiele versie van zou zijn Vallen jongens op een gegeven moment, omdat het eigenlijk een spel is dat gemaakt is voor mobiel en je maar een paar knoppen en een joystick nodig hebt om te spelen. In tegenstelling tot andere populaire Battle Royale-games op mobiel, Vallen jongens zou geen klein mobiel scherm hoeven te bedekken met een hoop virtuele knoppen. En aangezien het meestal in zeer korte sessies wordt gespeeld omdat zoveel mensen in elke ronde worden uitgeschakeld, zou het een goede optie zijn om onderweg te spelen.

Er is nog geen woord over wanneer de mobiele versie van Vallen jongens zal beschikbaar zijn in China, of wanneer we er een in de VS zullen zien. Maar Mediatonic heeft gezegd het zou “graag de game naar andere platforms later brengen”.

READ  Sun Belt kondigt 16-game Women's Basketball Conference Slate - The Troy Messenger aan
Written By
More from Vanessa Hale

EQ-bediening voor bedrade Xbox-hoofdtelefoons

Het belang van geluid voor gaming valt niet te ontkennen. Vijandelijke locatiesignalen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *