Trailer: Warner Bros. Games onthult Gotham Knights

Vandaag heeft Warner Bros. Games Montréal een nieuwe Batman-game onthuld tijdens de DC FanDome-stream. Gotham Knights is het vervolg op de populaire Batman Arkham-serie, maar slaat een andere weg in.

Meteen aan het begin van de aankondiging wordt ons verteld dat Batman is omgekomen bij een explosie en niet meer leeft. Doordat deze held is overleden, is er ruimte ontstaan ​​voor andere helden om die plek te vullen. Gotham Knights heeft meerdere hoofdrolspelers als Robin, Batgirl, Nightwing en Red Hood. Ze waren allemaal tot op zekere hoogte aanwezig in de vorige games, maar nu zijn zij het die de slechteriken moeten stoppen. In de trailer kun je in ieder geval zien dat Mr. Freeze in de game zit en de Court of Owls een prominente rol speelt in deze nieuwe game. Warner Bros. Montreal introduceert ook de mogelijkheid om het verhaal in coöp voor twee spelers te voltooien in deze nieuwe game, zoals te zien is in de pre-alpha gameplay-beelden.

Gotham Knights staat gepland voor een release in 2021.

BRON Warner Bros. Games

Over de auteur Patrick Lamers

Als hoofdredacteur is Patrick altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Als je denkt met een grote primeur te komen, dan is Patrick je al voor. De gameverslaving van deze turbopapa begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent tegenwoordig geen limiet! Zelfs een tweeling in luiers kan hem niet van zijn passie afhouden.

READ  Bengaluru kondigt afsluiting aan vanaf 14 juli als COVID-19-zaken stijgen
Written By
More from Lesley Curry

Goede Sudoku en vier andere spellen

Aan ik belde we kiezen elke maand een nieuw topspel dat voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *