Amazon heeft Crucible geannuleerd, de gratis te spelen multiplayer-shooter die al was teruggekeerd naar de gesloten bèta

Amazon heeft officieel geannuleerd Smeltkroes, zijn gratis te spelen multiplayer-shooter. Het is het einde van een rotsachtige reis voor de game, die voor het eerst werd gelanceerd in mei na jaren in ontwikkeling voordat het weer in de gesloten bèta werd gezet in juli.

“We waarderen de manier waarop onze fans zich bij onze inspanningen hebben verzameld enorm, en we vonden het geweldig om jullie reacties te zien op de veranderingen die we de afgelopen maanden hebben aangebracht, maar uiteindelijk zagen we geen gezonde, duurzame toekomst in het verschiet. [for] Smeltkroes,” de Smeltkroes team zei in een blogpost.

Als je in de gesloten bèta zit, kun je het spel nog een korte tijd in een of andere vorm spelen. Volgens de blog zullen de ontwikkelaars de komende weken een “laatste speeltest en gemeenschapsfeest” organiseren. Zodra dat is gebeurd, wordt matchmaking uitgeschakeld, maar je kunt aangepaste games spelen (die naar verwachting in de komende dagen beschikbaar zullen zijn) tot 15:00 ET op 9 november. Het bedrijf zegt ook dat het een volledige terugbetaling zal bieden voor alle aankopen die u mogelijk heeft gedaan. Als u restitutie wilt, volgt u de instructies op deze site.

Smeltkroes ontwikkelaars zullen worden verplaatst naar andere Amazon Games-titels, waaronder Nieuwe wereld, De aanstaande MMO van Amazon. Die game, die momenteel in het voorjaar van 2021 wordt gelanceerd, heeft zijn eigen uitdagingen gehad, waaronder twee vertragingen. En we wachten ook nog op de release van Pac-Man Live Studio, een versie van Pac-Man die je rechtstreeks op Twitch kunt spelen. Amazon zei in mei dat de game in juni zou verschijnen, maar het is nog steeds niet uit, en de website van de game zegt alleen dat het “komt binnenkort. “

READ  Hudsonville rijdt grondwedstrijd naar de overwinning op East Kentwood

Amazon maakt niet alleen games, het heeft ook een cloudgaming-service genaamd Luna die het vorige maand lanceerde. Gebruikers in de VS kunnen er nu al vroeg om toegang toe vragen. Als je wilt begrijpen hoe Luna het doet ten opzichte van andere cloudgaming-aanbiedingen, hebben we daar een gids voor hier.

More from Madison Garrett
Update voor PS5-aanvulling: PlayStation Direct-wachtrij, voorraad controleren bij GameStop, Target en meer
Sinds de lancering in november was de PS5 ongelooflijk uitdagend om op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *