Dead By Daylight Mobile viert 10 miljoen downloads

Behaviour Interactive viert feest Dead By Daylight Mobile 10 miljoen downloads bereiken met nieuwe functies. Samen met NetEase Games heeft het bedrijf een update van de game uitgebracht waar veel mensen naar uitkijken, aangezien het zowel een upgrade als een algemene verbetering van veel items is. Ten eerste zijn er twee grafische updates volledig gratis toegevoegd op zowel iOS als Android, wat de eerste zal zijn van een reeks grafische aanpassingen die eraan komen om het spel te upgraden naar hoe de console- en pc-versies eruit zien. Uiteindelijk gericht op het nog meeslepender en angstaanjagender maken van de game. Vervolgens zijn The Hillbilly en The Cannibal verbeterd met nieuwe gameplay en add-ons voor aanpassing, wat hopelijk zal leiden tot nieuwe ervaringen voor spelers. Ten slotte zijn er twee outfits in de mix gegooid, waarover je hieronder kunt lezen, en binnenkort komt er de Furious Vandal-outfit voor Meg Thomas.

Een paar nieuwe verbeteringen en looks voor spelers zijn onderweg Dead By Daylight Mobile, met dank aan Behaviour Interactive.

Er zijn ook twee outfits gelanceerd als onderdeel van deze release. Kleed David King aan in de Debt Collector Outfit die nu beschikbaar is. Zie eruit als de professionele neusbreker die je bent in een strakke broek, getailleerd jasje en glad haar en baard. Binnenkort beschikbaar, de Furious Vandal-outfit voor Meg Thomas laat je rennen naar de heuvels. Ga je gang met een kort spijkerjack, broek met verlaagd kruis en oh ja, verwarde vurige manen. Ten slotte wordt binnenkort een nieuwe collectie gelanceerd. Kom in de “Back to School” -geest voor Claudette en laat je uni-trots en intellectuele kant zien met het “Campus cool” -ensemble. Ondertussen laat de “Lost Cause outfit” voor The Legion je twijfelen aan alles wat het establishment je heeft geleerd. Wie heeft er eigenlijk school nodig?

Over Gavin Sheehan

Gavin is de huidige Games Editor voor Bleeding Cool. Hij is een levenslange nerd geweest die met je kan praten over strips, televisie, videogames en zelfs professioneel worstelen. Hij kan je ook leren Star Trek-schaken te spelen, je genade te zijn op Overwatch, willekeurige coole muziek aan te bevelen en gaat schurken in D & D. Hij geniet ook van honderden andere nerdachtige dingen die niet in een enkele alinea kunnen worden behandeld. Volg @TheGavinSheehan op Facebook, Twitter, Instagram en Vero voor willekeurige foto’s en mijmeringen.

twitter facebook vierkant Instagram envelop

READ  Hoe om te gaan met 'potentieel gevaarlijke' downloadprompts in Chrome
Written By
More from Eda Greene
Black Clover Phantom Knights mobiele game schakelt servers in december uit
Black Clover Phantom Knights loopt binnenkort ten einde. Bandai Namco heeft officieel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *