Amazon New World stelt voor om XP in-game-boosts te verkopen, en het internet explodeert

De Nieuwe Wereld van Amazon ondergaat momenteel enkele alfatests en de voorgestelde functie gaat niet goed. Uitgelekte patchnotities geven aan dat de MMORPG een of andere vorm van XP in-game-boosts zou kunnen verkopen, wat tot aanzienlijke terugslag zou kunnen leiden.

Een screenshot is naar verluidt gestart vanuit NDA-beperkte alfa Verhandeld op Reddit Op 13 mei beschrijft een “muntsupermarkt” de winkel die cosmetische producten aanbiedt, en “kan hij levenskwaliteit artikelen of verbeteringen verkopen die spelers helpen de tijd te verbeteren die ze besteden aan het verbeteren van hun persoonlijkheid en het testen van hun handelsvaardigheden.” Dit laatste deel gaf aanleiding tot bezorgdheid over de pay-to-win of anderszins onevenwichtige speelstructuur als gevolg van ervaringsboosts.

De herhaalde opmerkingen leidden tot een brief van studiodirecteur Rich Lawrence op Twitter, waarin hij uitlegde dat “alle winkelitems bij de lancering van nature exclusief zullen zijn”. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Lawrence schrijft: “Kijkend naar de toekomst, zullen we ook ideeën testen over hoe we kwaliteit van leven kunnen introduceren bij Mechanics, zoals comfortabele XP en snel reizen, of het nu in-game beschikbaar is of in de winkel kan worden gekocht.” “Hoe meer spelers toegang hebben tot spannende eindspelinhoud en spelmodi, hoe gezonder de spelervaring voor alle spelers zal zijn.”

Dit ging niet goed en het New World-team probeerde in de reacties opheldering te geven. “Het gaat er niet om mensen tot het einde van het spel te duwen”, verklaarde het officiële Twitter-account van de Nieuwe Wereld in reactie op een sceptische tweet. “Het gaat erom mensen te ondersteunen die niet veel tijd hebben om te spelen en hen te helpen de laatste wedstrijd te bereiken met de beschikbare tijd.”

READ  Een rechtszaak beweert dat Capcom kunst heeft gestolen van een Resident Evil-fotograaf en andere games

Een andere reactie van New World legt uit: “MMO-games kosten een enorme tijdsinvestering die niet voor iedereen is weggelegd.” “Versterkingen kunnen een manier zijn voor iemand die geen tijd heeft om meer gebruik te maken van de tijd die ze kunnen spelen en het spel en de gemeenschap op een andere manier ondersteunen.”

Dit verdeelde de toeschouwers, sommigen haten het idee totaal, en Sommigen prijzen de optie. Een suggestie is om versterkingen te implementeren die vergelijkbaar zijn met World of Warcraft, waardoor ze zoveel tijd krijgen in het nieuwe wereldleven dat andere balansproblemen zijn opgelost, en er is al een toegewijde spelersbasis.

Amazon New World is opnieuw uitgesteld in februari en zal nu naar verwachting in augustus worden gelanceerd.

{Schema: {Page :: {Content: {Title: Amazon New World stelt voor om in-game XP-versterkingen en een internetexplosie te verkopen, Type: Deploy, Category: New -world}, “Gebruiker”: {“loginstatus”: false }, “game”: {“publisher”: “”, “genre”: “Survival”, “title”: “New World”, “genres”:[“Survival”,”MMO”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Madhya Pradesh-vrouw misbruikt nadat ze ex-congresleider om BJP-switch had gevraagd

De 19-jarige vrouw beweerde dat vulgaire opmerkingen over haar waren gemaakt (representatief)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *