Battlefield 6-beeldmateriaal lekt, openbaarmaking kan op handen zijn

Er zijn naar verluidt een paar afbeeldingen van Battlefield 6 online opgedoken, voorafgaand aan de aanstaande onthulling van de FPS-game. De maker die bekend is met het vervolg, zegt dat de screenshots legitiem zijn en een aanstaande trailer.

De eerste foto toont een vliegtuig dat landt op een zonnig eiland, terwijl de tweede vanuit de cockpit gezien wordt, kijkend naar een raket die op het punt staat vanaf het eiland te worden gelanceerd tijdens een storm. Tom Henderson, het personage dat de beelden heeft geverifieerd, zegt dat de officiële Battlefield 6-teaser rustig en hartelijk begint en eindigt met regen en ellende, waarmee het dynamische weer wordt gedemonstreerd dat deel zal uitmaken van het multiplayer-spel. ‘Op een geweldige manier’.

Henderson was Maak schetsen Op twee schermen in april, en deze nieuwe beelden komen dicht in de buurt van wat hij deelde. Het speculeert dat het het lek zou kunnen zijn Maak deze foto’s vanaf een slechte verbindingEn het ziet eruit als een eerste versie van de trailer. Over de lage optische resolutie gesproken, Henderson zegt dat het mogelijk is ‘om het vast te leggen door in / uit te zoomen of iets dergelijks’, en voegt daaraan toe ‘We zijn nu niet ver weg.’

EA kondigde aan dat Battlefield 6 zich pas twee weken geleden in de testfase bevond, en uit enquêtes van spelers is gebleken dat de onderdelen mogelijk gratis zijn om te spelen, inclusief een Battle Pass.

In februari zei EA dat het aankomende Battlefield dit voorjaar zal worden onthuld, en Update vanaf maart Het plan is om de herfst te lanceren. Zie deze ruimte.

READ  De Sims 4 heeft meer dan 100 huidtinten toegevoegd

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Mogelijk uitlekken van Battlefield 6 Pictures, Detection May Be Imminent”, “Type”: “Participation”, “Category”: “Battlefield-6 “},” Gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” “,” genre “:” FPS “,” title “:” Battlefield 6 “,” genres “:[“FPS”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

SP Charan jaagt geruchten op dat SP Balasubrahmanyam van de ventilator wordt gehaald

SP Charan heeft de geruchten ontkend die beweren dat zijn vader SP...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *